Mikor köteles visszavenni a használt autót az eladó? Bővebben lent.
Vettem 20 napja egy autót egy kereskedőtől. Elhoztuk az autót nem is volt a haza úton vele semmi probléma. Majd az eredetiség vizsgálat után menet közben visszaesett a fordulatszám és lassulni kezdett az autó. Valamint kivillant a check enigne lámpa. Elvittem szerelőhöz,megnézték nem talált hibakódot.
Majd tegnap ismét kivillant a visszajelző lámpa és le is állt az autó.
Hiába indítottunk rá még csak nem is tekert. Rá pár órára visszamentünk érte akkor kis idő után beindult így haza tudtam hozni. Azt mondta a szerelő hogy valami modul hibára gyanakszik, de nem tudja pontosan. Igazából így használhatatlan az autó mert hol beindul hol nem. Így köteles visszavenni a kocsit az eladó ?
Bocsánat amiért hosszú lett.

válasza:

válasza:Felhívtam az eladót azt mondta tudott a problémáról mert nekik is előjött és hogy vigyem vissza és megcsinálják.
Bár már nem tudom hogy nem fog e újra becsapni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyilván akkor ha nem karcolom össze.
Sziasztok, imént eladtam egy GTX 1080 videokártyát, ami nálam 2,5 évig hibátlanul üzemelt, semmi baja nem volt. Eladtam, utána irt a vevő, hogy bent van a gépben, hibátlanul megy. Két napra rá, ír, hogy nem ad képet, és hogy szeretnék vissza az üzletet. Én nem...
Ha mondjuk jófogáson valaki meghirdet egy használt autó multimédia egységet, viszont tájékoztatja a vevőt a hibáiról és hogy milyen tartozékok vannak hozzá, a vevő a megvétel után visszaküldheti a terméket az eladónak azzal a kifogással, hogy "de nem is működik rendesen"?
Volt egy gyerek székem amit eladtam bőven ár alatt mert mi kaptuk és nekünk már volt amit használtunk. Nem új szék hanem használt. Szóval egy hölgy megvette majd most 2 hét után megkeresett,hogy nem jó a szék mert ferde és a gyerek kiborult belőle. Nálunk ilyen...
Jelentsem fel? már többször vásároltam netről de igy még nem jártam. nemis annyira a pénz a bosszant(persze az is) hanem hogy ennyire gerinctelen módon viselkedik az eladó hogy megigéri hogy visszaveszi ha bármi hibát találok, az oldalfalán és a futófelületén is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!