Kezdőoldal » Utazás » Európa » Németország vagy Magyarország...

Németország vagy Magyarország éghajlata a kellemesebb?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, Németországban kisebb a hőingadozás, nincs olyan hideg télen mint itthon, illetve nyáron annyira meleg. És többet esik talán az eső.

Berlin/München/Rajna-vidék környékén? és Budapest környékén? melyik a jobb?

2011. szept. 13. 19:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországé kellemesebb. Németországban általában hidegebb és felhősebb az idő, több eső is esik. Az nem igaz, hogy kisebb a hőingás, az egész ország területén nagyon kemény telek és hűvös nyarak vannak. A volt Nyugat-Németországban a hegyek miatt, Kelet-Németországban pedig a Kelet-Európai-Síkság orosz pusztai éghajlata miatt.

Az ország északnyugati része inkább Hollandiára hasonlít éghajlatban, az csak annyival jobb, hogy TALÁN télen nincs olyan hideg, mint nálunk, de egyébként eső, eső, eső, hűvös nyár és borultság.

2011. szept. 13. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Norvegia-Magyarorszag. Milyen lehetosegek vannak a kozlekedesre, legitarsasgokon kivul?

Oktober elso heteben haza kellene erkeznem Norvegiabol, de a busz amivel szamoltam pont elerhetetlen idopontban indul(cseh-busz).. Tanacsra lenne szuksegem, milyen tarsasagok kozlekednek a vonalon, esetleg meg Svedorszagig -Goteborg- le tudnek jutni, ha onnan indul...

Magyarország élhető hely, nem gondoljátok? Budapest legalábbis.

Kiskoromban utáltam Magyarországot, mindenképpen külföldön akartam élni. De ahogy növök fel, egyre inkább rájövök, hogy mennyire szép ez az ország és jó hely. Sok minden ideköt, és szerintem olyan gyönyörű város, mint Budapest, sehol máshol sincs. A vidéki...

Mikor és mire számítanak fel díjat Magyarország és Németország közötti telefonálás során?

A következő lenne a helyzet: Magyarországon előfizetéses T-s szám hívja Németországban lévő magyar Dominos mobilt. Az sms-nek azt hiszem nincs fogadási díja. Viszont ha én Mo-ról hívom No-ban a másik felet én a normál belföldi percdíjat fizetem és ő pedig a...

Jobb hely Moszkva mint Magyarország?

Úgy néz ki nem sokára oda költözünk anyukámmal és szeretném tudni mire számítsak? Kedvesebbek az emberek, elnézőbbek?Menyire libeláris ország?

Magyarország-szlovénia-olaszország autóval, vannak határellenőrzések?

Vagy megyek egész megállás nélkül a tengerig? Esetleg valami tanács?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!