Mit jelenthet ez a kérdés? "Melyik szám szimpatikusabb,1 vagy 2? "
Egyik ismerősöm megkérdezte, hogy melyik szám szimpatikusabb, 1 vagy 2?
Azt mondtam, hogy az 1, mire ő, hogy kár.. Kérdeztem, hogy miért kérdezte, mire gondolt a számok alatt, de nem akarta elárulni.

válasza:Ha jelent is valamit, hülyeség.
Csak szivatott.

válasza:Szerintem azt is jelentheti, hogy egyedül szeretsz-e lenni, vagy párban. Mert te azt mondtad, hogy egyedül, ezért ő úgy értelmezte, hogy nincs esélye.
Az 1 jelentheti azt is, hogy páratlanul, a 2 pedig azt, hogy párosan.
Ezért mondhatta azt, hogy kár.
De neked ezt jobban kell tudni. Lehet, hogy ez nagy butaság, de tippnek nem rossz.
Szerintem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Radio1en azon belül Disco's Hitben hallottam, egy pasi énekelt benne, és sokszor elhangzott benne az a mondat hogy ,,Feeling to Darkness" ... remélem jol értettem:) Előre is köszi az értelmes válaszokat, és bocsi a kevés infoért. :)
Kiváncsi vagyok hány embernek tetszik majd... :D azért remélem lesztek páran :)'Szar'-ozni nem kell, mert az nem vélemény. de legalább is nem kulturált. ha nem tetszik, mondjad, hogy Nem, tovább nem érdekel. :Dszóval ittvan: a szövegét is nézzétek mert szerintem szép :)
5600,5555,5550,5500?
Valami olyasmi a szövege, hogy oh na na na na na na oh, oh na na na na na na oh meg még olyan szavakat hallottam ki belöle, hogy 'crazy' 'oh baby girl i want' gyors szám, a hangover 2 végén hallottam, és egy pasi énekli, többet sajnos énsem tudok :S
A videó elején mondanak egy dátumot, talán 2009.06.15., és egy magyar fiú rappel benne a szerelméről, vagy a szerelemről... :/
Nincs bolygóm, s az összes bolygó az enyém. Pl. Adolf Hiitlernek a száma ha jól számoltam 6os volt, de nem megbízhatók a ....régi adatok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!