Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki könyörgöm szépen...

Valaki könyörgöm szépen kérem!? ( Kérdés rövid, magyarázat hosszú )

Figyelt kérdés
Lenne egy magyar szöveg amit németre kéne lefordítani. Sajnos nagyon hüe vagyok hozzá s tudom hogy nem mást kéne megkérni hogy segítsen csak most valahogy nem vagyok olyan állapotba hogy legyen ehez türelmem :(( valaki segítsen létszíves!!!
2011. okt. 25. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Látom, már a magyarhoz sincs elég türelmed.

Tudod, én azért tudok egy szöveget lefordítani, mert soha senkit nem kértem meg, hogy csinálja meg helyettem. Ezt hívják tanulásnak.

Cuppantás!

2011. okt. 25. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hol a szöveg? mondd
2011. dec. 4. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Sok hülye:) [link]
2012. ápr. 19. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi

Hosszú?

2013. nov. 8. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Kam
2022. aug. 7. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Ebben mi a hiba? (a kérdés tul rövid a magyarázat tul hosszú)

az ilyeneket álltalában értem,de ezt a kettöt nem

Fogok még nőni? (túl rövid a kérdés, magyarázat túl hosszú, blabla)

13 éves vagyok,164 centi.Anyukám,és a nővérem 14 évesen álltak le a növésben (mindketten 170 cm magasok),én viszont 3 hónapja semmit nem nőttem.A családban nagymamámon kívül (160 cm) mindenki eléri az 170-et (apa 185 cm),és nagyon nem szeretnék alacsony lenni.Az...

Jeruzsálem és Betlehem? (Kérdés túl rövid magyarázat hosszú)

Betlehem és Jeruzsálemről kell írni leírás féleséget. Aki tud segítsen

Nagyon gáz vagyok? (Kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú)

Már 3 hete nem találkoztam a barátommal,de csak azért mert nyaralok...szerintetek igyekeznem kéne hozzá...?Sokat szoktunk beszélni,de ugye már rég láttuk egymást... és nem tudom,hogy mit gondol rólam :/

Melyik ez a szám? (A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat! A listaszerű megjelenítés és átláthatóság miatt van erre szükség! (Kérdésed...

Valami olyasmi a szövege, hogy oh na na na na na na oh, oh na na na na na na oh meg még olyan szavakat hallottam ki belöle, hogy 'crazy' 'oh baby girl i want' gyors szám, a hangover 2 végén hallottam, és egy pasi énekli, többet sajnos énsem tudok :S

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!