Jeruzsálem és Betlehem? (Kérdés túl rövid magyarázat hosszú)

válasza:

válasza:B egy picike falu-
J pedig nagyváros
Kapcsolódó kérdések:
Lenne egy magyar szöveg amit németre kéne lefordítani. Sajnos nagyon hüe vagyok hozzá s tudom hogy nem mást kéne megkérni hogy segítsen csak most valahogy nem vagyok olyan állapotba hogy legyen ehez türelmem :(( valaki segítsen létszíves!!!
az ilyeneket álltalában értem,de ezt a kettöt nem
13 éves vagyok,164 centi.Anyukám,és a nővérem 14 évesen álltak le a növésben (mindketten 170 cm magasok),én viszont 3 hónapja semmit nem nőttem.A családban nagymamámon kívül (160 cm) mindenki eléri az 170-et (apa 185 cm),és nagyon nem szeretnék alacsony lenni.Az...
Mindig bejon, de nem ertem. :D
Már 3 hete nem találkoztam a barátommal,de csak azért mert nyaralok...szerintetek igyekeznem kéne hozzá...?Sokat szoktunk beszélni,de ugye már rég láttuk egymást... és nem tudom,hogy mit gondol rólam :/
Valami olyasmi a szövege, hogy oh na na na na na na oh, oh na na na na na na oh meg még olyan szavakat hallottam ki belöle, hogy 'crazy' 'oh baby girl i want' gyors szám, a hangover 2 végén hallottam, és egy pasi énekli, többet sajnos énsem tudok :S
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!