Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok hasonló oldalakat...

Tensinhan22 kérdése:

Tudnátok hasonló oldalakat adni mint a (multiplay.hu) egymás ellen játszani onlinen?

Figyelt kérdés

2012. jún. 18. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:
flyordie.hu
2012. jún. 18. 11:07
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi az se baj ha nem magyar oldal !
2012. jún. 18. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:

jojatek.hu

maidmarian.com

2012. jún. 18. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:

van mégegy

king.com

2012. jún. 18. 17:08
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm jöhet még ha van
2012. jún. 19. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Hasonlo koru, hasonlo meretu es egyforma nemu gyermekeitek hordjak egymas ruhajat?

Nekem bo egy ev van a fiaim kozott, meretben nincs sok kulonbseg, kb 96 cm a kisebbik, 107 cm a nagyobbik. OK, nadragban mas meretet hordanak, de peldaul polokbol, felsokbol siman jo rajuk ugyanaz a meret. Igy en az itthoni, vagy kertben hasznalatos ruhakbol azt...

Srácok! Inkább a hasonló tulajdonságú lányokkal "kezdet" vagy az ellentétek vonzzák egymás elv érvényesült eddig gyakrabban? (lenn tovább)

Van egy srác, elég félénk, visszahúzodóbb inkább, nem túl kezdeményező én meg izgága, nyugtalan, kaladvágyó és határozott típus vagyok nem vagyok túl sok egy ilyen fiúnak? nálatok hogy szokott lenni "zárkózottabb" srácok? a hasonlót keresitek vagy egy ennyire...

Mi ez?

A Skypémen immáron 2x is, az enter leütése után beütődik egymás alatt SYS /kékkel/ cimszóval/pl. :Available Commands: /alatta//me[text]megint alatta:/topic [text] alatta:/add[skypename] stb. még vagy 10 hasonló kifejezés. Sz. Lizi

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!