Tudnátok hasonló oldalakat adni mint a (multiplay.hu) egymás ellen játszani onlinen?
Kapcsolódó kérdések:
Nekem bo egy ev van a fiaim kozott, meretben nincs sok kulonbseg, kb 96 cm a kisebbik, 107 cm a nagyobbik. OK, nadragban mas meretet hordanak, de peldaul polokbol, felsokbol siman jo rajuk ugyanaz a meret. Igy en az itthoni, vagy kertben hasznalatos ruhakbol azt...
...mert ha jól tudom, Movie Maker elméretezi=nem lesz HD minőségű.
Van egy srác, elég félénk, visszahúzodóbb inkább, nem túl kezdeményező én meg izgága, nyugtalan, kaladvágyó és határozott típus vagyok nem vagyok túl sok egy ilyen fiúnak? nálatok hogy szokott lenni "zárkózottabb" srácok? a hasonlót keresitek vagy egy ennyire...
A Skypémen immáron 2x is, az enter leütése után beütődik egymás alatt SYS /kékkel/ cimszóval/pl. :Available Commands: /alatta//me[text]megint alatta:/topic [text] alatta:/add[skypename] stb. még vagy 10 hasonló kifejezés. Sz. Lizi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!