Mi értelme van ha az idézetes oldalak oda irják az oldal nevét a képre?

válasza:Azt hiszik, hogy az már saját, mert ők töltötték fel.
Önmaguk meghazudtolása, amikor kiírják hogy ne lopj.
Ha komolyabban vennék a szerzői jogvédelmet, egyrészt nem lennének vízjelek a lopott képen, másrészt megosztani sem lehetne csak úgy mindent amit a neten találnak.
Kapcsolódó kérdések:
Amikor egy filmet akarok online nézni vagy letölteni akkor mindig ezt hozza hogy átirányítson, de nem tudtam rájönni hogy most mit nyernek azzal hogy én most várok 5 másodpercet.
Vagy esetleg van valamilyen oldal ahol találok ilyen szavakat?
Arra gondoltam,hogy össze kéne fogni a magyar rajongókat a legegyértelműbb helyen,Facebookon.A neten elég kevés rajongót találtam,pedig szívesen ismerkednék velük.Ha tetszik az ötlet nyomj egy lájkot és csatlakozz, ha nem akkor szerinted hogyan kéne fel venni a...
Lenne rá kereslet? Angolul ilyen oldal pl a go2school.com
Régebben nagy "fan" voltam, talán a 2. évadig jutottam el, ameddig még értettem is, az idősíkos dolog is megvolt de akkor már nem nagyon rajongtam az egész sorozatért. Valahogy úgy tűnt (mint pl: a Született feleségek) hogy időhúzás az egész. Ráadásul a hazai...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!