Kittyk Jennyk, Kyrák, hogyan értétek el, hogy ne fonetikusan írják a neveteket hivatalosan? Főleg olyan ember válasza érdekelne, aki maga választotta magának a nevét, és fel is vette.
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 16:59
1/3 anonim válasza:
Engem Kittynek hívnak de nem értem a kérdésed :P
2/3 A kérdező kommentje:
Magyarországon általában fonetikusan írják a külföldi hangzású neveket, arra vagyok kíváncsi, hogy lehet azt elérni, hogy az eredeti írásmóddal írhassa az emberhivatalosan is. Így már oké?
2012. szept. 14. 19:36
3/3 anonim válasza:
értem, köszönöm hogy elmagyaráztad, és nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Ennyi egyértelmű bizonyíték van amik HIVATALOSAN elérhető és látható bárki számára akkor miért nem akarjuk még belátni most se, miért dugjuk a...
Most itt ne a reptodios baromságokról essen szó és maradjunk komolyak.. Én borzalmasan szkeptikus voltam, eddig habár nem vetettem meg azt h létezik földön kívüli élet, de a klasszikus értelembe ezt a repülő csészealjas ufók jönek a földre dolgot elvetettem. Én...
Van arra valamilyen jogi lehetőség, hogy az ember hivatalosan "megtagadja" bizonyos családtagjait?
(Most az okát nem szeretném itt kifejteni mert hosszú, de nyilván nem szórakozásból kérdezem.)
Az ember hivatalosan, önszántából le tud mondani az emberi jogairól, vagy azok ilyen formában elidegeníthetetlenek?
Úgy tudom a hivatásos katonáknak, tűzoltóknak, stb. le KELL mondaniuk bizonyos jogaikról, de engem az érdekelne, hogy ÖNSZÁNTÁBÓL lemondhat-e erről egy ember? Legálisan.
Van arra valamilyen jogi lehetőség, hogy az ember megtagadja hivatalosan az anyját?
Úgy értem, hogy ne is szerepeljen a hivatalos dokumentumokban az anyja nevénél se, bár ez így furcsa lenne, hogy anyja neve: Nincs :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!