Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Egyéb kérdések » Egyéb kérdések

A kérdés
pisti124 nevű felhasználó kérdése:

Szerintetek ez az oldal átverés? Online salary solution Infót sehol nem találtam rólla csak annyit hogy nagyon jó internetes pénzkeresési módszer.


Keress kérdéseket hasonló témákban: online salary solution, átverés, pénzkeresés, online

 2013. máj. 2. 19:10  Privát üzenet  

A válaszok
1 2 3 4 5 6 7 8
Chrissie80 nevű felhasználó válasza:

Azért szerintem mi is szeretnénk tudni, hogy mi az igazság a céggel és a melóval kapcsolatban, ennyi erővel mindenkinek küldhetnének privát üzenetet akik már belevágtak! Véleményem szerint mindenkinek jól jönne a pénz, és az információ is, hogy átverés-e ez a dolog, vagy tényleg valós állásról van szó úgy, ahogy azt leírták! Szóval ha valakinek van valós tapasztalata az egésszel kapcsolatban, akkor ne privátban írjon, hanem ossza meg mindenkivel! Vagy ezt csak én látom így?! Előre is köszi!

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
# 11/76Időpont 2013. máj. 7. 15:49 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
psee nevű felhasználó válasza:

Nem fogom megpróbálni, hogy mindenkinek elmondhassam, hogy ez egy átverés vagy sem:) De ha ez nem az, akkor nem tudom, hogy mi. Érdemes összehasonlítani a magyar és bolgár változatot. Abban mindkét változat egyezik, hogy egy online újságnak próbálja magát feltüntetni, de pocsékul, mert minden funkció ugyanarra a lapra visz, ahol a tisztelt ügyfél megveheti a zsákbamacskát. Ez a lap pedig a [link] klónja, amiről az interneten semmi jót nem lehet olvasni.

Nézzük a két változatot:

[link] magyar

[link] bolgár

Fénykép alapján ugyanaz a szerző, ugyanaz a szerencsés édesanya a gyermekével csak a nevük más. Ugyanaz a csekk sorszámmal, dátummal, összeggel és "kicsit" más névvel. A hozzászólások nem élő hozzászólások, névvel, szöveggel a lap forráskódjába be vannak írva, ezek nem változnak, de egy java script programrész gondoskodik arról, hogy frissnek tűnjenek, minden nap automatikusan változik az adott hozzászólás időpontja. Ugyanígy változik napról napra automatikusan a próba ajánlat határideje, még a szerző utolsó frissítésének az ideje is.

Akinek még ennek ellenére kétségei vannak, gondolja meg, hogy vásárol-e maga se tudja mit egy olyan cégtől, aminek nincs telefonszáma sem, semmi információt máshol nem talál róla. Szerettem volna jó hírt közölni, hogy ezzel törvényesen lehet sok pénzt keresni, sajnos nem tartom valószínünek.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
# 12/76Időpont 2013. máj. 8. 20:17 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Sándor László01 nevű felhasználó válasza:

Sziasztok!

Nos rászántam magam két nappal ezelőtt megrendeltem. Ma pedig megjött a CD!

Első csalódotságom a csomagolás volt. Silány minőség...

Beraktam a gépbe majd kiválasztottam a magyar nyelvet és elkezdtem hallgatni!

Angolul!

Mert magyarul csak alászövegezve van!!

Nos ennek ellenére rászántam az időt és többször megállva végigjátszottam.

Tapasztalatom és véleményem?

Annak való aki tud angolul és ismerős az angol anyanyelvű honlapokon! Erre van felépítve az egész értékesítési rendszere!

(Azaz nem nekem aki annó 10 évig oroszul tanultam...)

Minden esetre ha hazajön a fiam odaadom neki hátha többre fog jutni vele (6 éve angolozik)...

A fejleményekről tapasztalatainkról még később is szólok ha érdekel benneteket!

Üdv. LaciA válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
# 13/76Időpont 2013. máj. 10. 13:06 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Kitti1987 nevű felhasználó válasza:

Az előbb néztem ennek az oldalnak a magyar és szlovák változatát, érdekes, mindkét oldalon szóról szóra ugyanazok a kommentek (persze egyik oldalon magyarul, másikon szlovákul), csak a kommentelők neve más...

# 14/76Időpont 2013. máj. 10. 13:08 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
puppy12 nevű felhasználó válasza:

Röviden: Kapsz egy db angol nyelvű dvd-t, magyar feliratozással. Elsó olvasatban összefoglalja az online pénzkereseti lehetőségeket (lehet, hogy jól, ezt nem tudom megitélni!), de nem valószínű, hogy ha most akarod ezt elkezdeni ettől fogsz "megvilágosodni", különösen, ha nem tusz angolul! A honlapjához nem tudsz kommentelni, a fent lévőek a vásárlásra ösztönöznek, mindig a mai nap az utolsó lehetőség stb., azaz amit előttem írtak az igaz.

Valószínűleg pénzkidobás volt...# 15/76Időpont 2013. máj. 11. 18:09 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Magyarul egy szélhámos csinált egy weblapot, nyomtatott x darab dvd/cd-t és ezzel lehúz egy csomó embert. Éppen ezért van szükség a futárra, hiszen magánszemély, ha megadja a bankszámlaszámát már megy is a csukdába...És én is mejdnem elhittem, hogy valahol lehet pénzt keresni..:(

A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 16/76Időpont 2013. máj. 15. 15:52 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Sándor László01 nevű felhasználó válasza:

Üdvözlök mindenkit!


Nem privátba írom mert van mit okulni!

Fiam a középfokú angollal végigvitte a CD-n leírtakat!

Bizonyos kihagyásokkal!

Valóban csak angolul tudóknak való és csak annak aki menet közben még tud áldozni "pár apró dollárt" kb 50.000 ft értékben!!! Bizonyos jogokat tárhelyeket ugyanis előre meg kell finnanszírozni! Az meg valóban mókás volt amikor egy vélhetően Amerikai cég a regisztrációja után felhívta és 10 percet beszélgettek!... Velem próbálta volna meg az illető...

Egyszónak is száz a vége, nem átverés csak idehaza a magyar közönségnek nem való! Szerintetek a 9,5 millió magyarból hány % fog felmenni az oldalatokra hogy ott dollárért angol nyelven vásárolgasson??

Szóval a gyermekemnek van egy oldala tele minden ingyenes kacattal és 4 nap óta 0 látogatóval... miért is??? Azért mert reklámozási célokra nem adtam neki 2*50 dolcsit...

Ezek után mindenkinek szép napot és kellemes hétvégét!

Üdvözlettel: Laci# 17/76Időpont 2013. máj. 16. 11:44 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Hi Team WFHW,


I just made a purchase of Online Income Solution and paid $19.97 thru my credit card. After reading all the above comment, i decided to contact my credit card bank and they told me that there is a transaction of $127.78 thru my credit card, and I can not ask the credit card company to delete this transaction and that I should contact the merchant to cancel it. Why there is a difference amount of charge? I already blocked my credit card by the way now.

I am so afraid….


[link]ezt ugyan arrol az oldalrol mentettem le!!! csak ez angol oldal!!!!!! NAGY ATVERES AZ EGESZ NEHOGY RENDELJ FOLEG NE KARTYAVAL!!!!! eloszor is magyarorszagon csekket bevaltani nem tudsz mert nincs!! Nem is ismerik! azert nagyjabol leforditom azon az oldalon a hozza szolo mit irt!!!!!!!!!!!


Én meg vasaroltam online bevételek Solution és kifizettem 19,97 $ bankon keresztül a hitelkártyaval,miután elolvastam a fenti megjegyzést, majd hivtak a bankbol hogy a hitelkártya-bank, és azt mondták nekem, hogy van egy tranzakció 127,78 $ a bankkártyamal, és nem tudom megkérni a hitelkártya-társaság, hogy törölje ezt a tranzakciót, és hogy vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel, hogy szuntese meg azt. Miért???????? már blokkolták a bankkártyamat most.

Annyira félek ....


nagyon sok hozza szolot atvertek es irnak ott!!!! VIGYAZZZ!!!!!!!!!!!!!# 18/76Időpont 2013. máj. 16. 20:02 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Tóth_Lajos nevű felhasználó válasza:

Én is megnéztem ezt az oldalt, de nem azért mert érdekelt, hanem csupán kíváncsiságból! Elolvastam egy leírást erről itt: [link] Két dolog ragadta meg a figyelmem ezen az oldalon: 1. "Nem kell eladnom semmit, és senkinek sem kell vásárolnia semmit." Mondja már meg nekem valaki, hogy lehet úgy pénzt keresni, ha nincs eladás és vásárlás??? Mert ha nincs termék-pénz vagy szolgáltatás-pénz csere, akkor gyanús a dolog. Termék eladás és vásárlás nélkül NINCS PÉNZ!!! Na, ez a piramis, hiszen ez a lufi. 2. "Valóban 1400 dollárt keresek hetente otthonról. Ez sokkal több, mint amit a régi munkámért kaptam, különösen, ha figyelembe veszem, hogy csak heti 15-18 órát dolgozok, ráadásul otthonról." Hogy lehet 1400 dollárt keresni hetente, ha nincs pénzforgalom? A Világon nincs ilyen, ahol ennyi idő alatt, ennyi pénzt meg lehet keresni! Én onlin mlm-el foglalkozom, nem most kezdtem a szakmát és valódi terméket értékesítek valódi pénzforgalommal. Sikeres vagyok a cégnél ahol dolgozom, de tapasztalatból mondom, hogy mindenhol keményen meg kell dolgozni a pénzért! Aki mást állít, az nem mond igazat! Viszont kemény munkával tényleg lehet ennyit keresni, de nem 1 hét után! Én mielőtt belevágtam a jelenlegi online vállalkozásomba az alábbi dolgoknak néztem utána:


1.Van-e a cégnek konkrét terméke?

2.Napi fogyasztási cikkekről van-e szó?

3.Mióta van a világban és az országban a cég? Nemzetközi jelenlét?

4.Hivatalosan be van-e jegyezve az országban a cég?

5.Mennyire tőkeerős a cég, képes lesz-e kifizetni a jutalékokat?

6.A Cég maga gyártja-e a termékeket?

7.Hiteles-e az az ember, aki megkeresett az ajánlatával?


Ha ezekre nem kapsz azonnal választ, akkor miért regisztrálnál ilyen oldalhoz???# 19/76Időpont 2013. máj. 17. 10:59 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Köszönöm az infókat! Örülök, hogy a Gyakori kérdések oldala feljön ilyen cégek utáni keresgéléseknél.

A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.
# 20/76Időpont 2013. máj. 17. 12:21 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7 8

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Tudnátok, ajánlani tanulási módszereket? 5. osztályos vagyok!
Regisztráltam az Ncore oldalra, és átverés volt az egész. Mit tudnék tenni ez esetben? Alábbiak lent!
Ha Angliai Forint számlárol utalnak OTP Forint számlára pénzt, annak szerintetek menyi idő az átfutási ideje? Állitólag már 04.15-én elutalta a Bet365 de még mindig nem kaptam...
Lányom ( 17 éves) reklámokban akar szerepelni. Mit kell ehez tennünk? Interneten rengeteg ilyettaláltam, de félek, hogy átverés az egész. Szerintetek?
Melyik a legbiztosabb módszer?
A PUA (pickup-artist) módszer egy átverés?

Kérdések az Egyéb kérdések rovatbólKérdések az Egyéb kérdések rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!