Linda0077 kérdése:
Hol lehet Hooligans-es cuccokat rendelni, mert a honlapjukon nem!?! Vagy hol lehet személyesen megvenni?
Figyelt kérdés
PLS!!!Megbízhatóakat mondjatok!2014. aug. 25. 08:50
1/2 Hooligan98 válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. okt. 11. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
A Hooligans-nek melyik száma az amikpr a videoklipben egy lila vagy valamilyen busz van?
Nem biztos, hogy van ilyen csak regebben asszem a tvben lattam rtl-en talan. Emlekszem, hogy imadtam es nem hagy nyugoni:||
Postai úton fel lehet lebbezni vagy csak személyesen lehet beadni?
10ezer ft-os illetékkel lehet beadni és nincs pénzem utazásra is!
Perköltséget a bíróságnak vagy személyesen a nyertes félnek kell kifizetnem?
A Bíróság 37000 Ft perköltség megfizetésére kötelezett engem 15 napon belül a nyertes fél részére. Magában az ítéletben (ami már jogerős)nem olvastam arról,hogy kinek és hová kell fizetnem ezt a pénz összeget.Ügyvédem sajnos,nem volt.A nyertes fél azóta küldött nekem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!