Mi lehet ez? A párom mondta, hogy vett nekem egy ajándékot. Burberry mintás. Játszottunk, hogy betűket mond meg. A betűk s, á, l. Ugye ebből a sál jön ki, de ő azt mondta, hogy nem. Ezek a betűk csak benne szerepelnek egymás után.
Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 17:33
1/2 anonim válasza:
Az nem lehet hogy tobszor van benne egy betu, vegy tobb?
2/2 A kérdező kommentje:
azt nem tudom :S csak is annyit amit leírtam fönnt! :)
2014. okt. 5. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
A szerelmesek amikor eggyütt mennek valahova minek fogják meg egymás kezét?
Ezt sose értettem, mert mindig látom, hogy állandóan fogdossák egymás kezét, és foglalkoztat már régóta a kérdés, hogy miért
Hogyan lehet a youtubnak a csatornakinézetét megváltoztatni?
Itt arra gondolok, hogy ne csak egymás után legyenek berakva a videók, hanem ott legyen hogy mit érdemes megnézni meg a lejátszási listák.
Mit jelenet a facebookon az a jel hogy 3 vonal egymás allat van?
nagyon érdekelne mert egyik ismerősőm mindig ijet ír és nem szeretném megkérdezni mert még csak most ismertem meg és nem akarom hogy egy tudatlan baromnak nézen.
Mi történhet akkor hogyha a tetoválásomat 3-4 nap után modjuk 2 óránként megmosom, egymás után 3szor plusz még este is és közben bepantennel bekenem?
Mert ma ez csináltam és elkezdett ilyen kis fekete darabkák lejönni, és főleg a körvonalán, ez normális ? Amúgy azért csináltam mert dolgoztam kint és por volt, ezért mostam le 3szor is.
Valaki tud mondani egy képfeltöltő oldalt, ahol egyszerre sok képet is fel lehet tölteni, és akinek átküldöm, az nem egyenként nézheti meg hanem...
Sok képet(166-ot) szeretnék feltölteni a nyaralásomról, ismertek ilyen oldalt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!