Az ebay-es panaszokra mikor válaszolnak?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kb két hónapja írtam először azóta többször, mert értesítő üzenet lobogott fent pirosan hogy zárolták a fiókomat, ami már csak azért sem jó, mert amíg nem csinálják meg, addig nem csak hogy ott ez az üzenet, de nem tudok játszani az ismerőseimmel sem, és nem tudok...
Leveleznék angolul, és levelezőtársat keresnék a világ bármely országából. Ha tudtok egy jó oldalt, vagy van saját tapasztalatotok amit megosztanátok velem, azt nagyon megköszönném! :D
felteszek egy kérdést, azon belül kérdez valamit , válaszolok, és semmi válasz
Nagyobb kérdés mennyiség kéne, amit látni lehet a fő kategória alatt. Nem csak 3, hanem legalább a duplája. Én is csak azokra válaszolok, amik megjelennek a kategória alatt, mivel azt valószínű több ember látja, így több válasz érkezik rá. Lusták belemenni a kategória...
F el postáztam az átiratkozó levelet mindent csatoltam amit kellett hozzá[ sport orvosi]stb. Mennyi idő még válaszolnak? Pénteki nap adtam fel szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!