Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az ebay-es panaszokra mikor...

Az ebay-es panaszokra mikor válaszolnak?

Figyelt kérdés
Ebay-ről várásoltam már számtalanszor, eddig minden áru megérkezett rendesen, de legutóbb miután megvettem letörölték a terméket. Az ebay azt írja hogy pénz visszafizetési garancia van de hiába írtam eddig semmi választ nem kaptam . Várnom kell még vagy már nem kapom vissza a pénzem?

2015. okt. 21. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem levelet írni kell, hanem dispute-t nyitni. Ha ott az eladó nem segítőkész, akkor claim-mé emelheted az ügyet, és akkor az eBay munkatársainak már kötelessége lesz dönteni az ügyben. Amúgy lehet, hogy a szavak mások (nem dispute hanem case) de a lényeg az eljárás. Azt neked kell elindítanod pár kattintással
2015. okt. 21. 12:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ , küldtem vissza jelzést hogy nem kaptam meg a terméket de semmi választ nem kaptam mert ezt az eladót törölték az ebay-ről.
2015. okt. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Steam Supportnak irtam nem válaszolnak zárolva van a fiokom valami gond lehet náluk?

Kb két hónapja írtam először azóta többször, mert értesítő üzenet lobogott fent pirosan hogy zárolták a fiókomat, ami már csak azért sem jó, mert amíg nem csinálják meg, addig nem csak hogy ott ez az üzenet, de nem tudok játszani az ismerőseimmel sem, és nem tudok...

Valaki ajánlana egy jó levelező oldalt ahol válaszolnak is?

Leveleznék angolul, és levelezőtársat keresnék a világ bármely országából. Ha tudtok egy jó oldalt, vagy van saját tapasztalatotok amit megosztanátok velem, azt nagyon megköszönném! :D

Mért nem válaszolnak sose a kérdésemre?

felteszek egy kérdést, azon belül kérdez valamit , válaszolok, és semmi válasz

Túl sok itt a kérdés, ezért a legtöbbre nem válaszolnak?!

Nagyobb kérdés mennyiség kéne, amit látni lehet a fő kategória alatt. Nem csak 3, hanem legalább a duplája. Én is csak azokra válaszolok, amik megjelennek a kategória alatt, mivel azt valószínű több ember látja, így több válasz érkezik rá. Lusták belemenni a kategória...

S. O. S! lenne tudnátok segíteni?

F el postáztam az átiratkozó levelet mindent csatoltam amit kellett hozzá[ sport orvosi]stb. Mennyi idő még válaszolnak? Pénteki nap adtam fel szerintetek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!