Hikiliki kérdése:
Mivel tudnám rávenni a szüleimet hogy megkaphassam? Többi lentÁ
Figyelt kérdés
Az anyukám testvérének van egy babettája és azt mondták hogy megkapom.A szüleim szerint és a nagybácsim szerint is túl fiatal fagyok még hozzá.Mit is mondjak vagy csináljak hogy megkaphassam?2016. jún. 30. 20:50
1/7 anonim válasza:
10 évesen még tényleg túl fiatal vagy hozzá_Á!
2/7 A kérdező kommentje:
15
2016. júl. 6. 21:23
3/7 anonim válasza:
15 évesen is túl fiatal vagy. Úgy tudom, korengedménnyel 16 évesen lehet hozzá jogosítványt szerezni.
4/7 Aranyhalas válasza:
Szerintem egyáltalán nem fiatal.
Én 11 évesen kaptam babettát,azzal tanultam. 13. születésnapomra egy simsont kaptam és 14 éves koromra levizsgáztam kismotorra. 16 éves kortól már nagymotor jogsit is lehet szerezni.
5/7 anonim válasza:
Az, hogy otthon, vagy illegálisan gyakoroltál, egy dolog.
Te is írtad: 16 évesen lehet.
6/7 Aranyhalas válasza:
Nagy udvarunk volt és ott gyakoroltam.16 éves kortól lehet NAGYMOTOR jogosítványod.
7/7 anonim válasza:
Hehe, szerintem nyugodtan megkaphatnád, nekem is van egy, pedig csak 13 leszek, és igen, 14 éves kortól lehet kismotorra jogsid (a Babetta annak számít) és 13,5-nek kell lenned, hogy elkezdhesd a KRESZ-t. Én is nagyon várom már, addig csak a környéken lehet, mert kihalt városrészben élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!