Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A GYIK forgalmának mekkora...

A GYIK forgalmának mekkora része állhat trollkodásból?

Figyelt kérdés
tegnap 22:42
 1/2 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom, a fele biztosan.
ma 05:58
 2/2 anonim ***** válasza:
39%

Nincs a fele... Kb. 5%. Van olyan téma, ahol 0,2%, és van, ahol 20%.

Inkább a komoly kérdések minősége a gáz.

100 kérdésből 20-ra a GPT, Gemini is tökéletes választ adna.

A maradék 80 kérdésből 30-at alapvető intellektussal / racionális / konzekvens gondolkodással ki sem kellene írni.

A maradék 50 kérdésből 20-ra a Google tudná az azonnali választ, megfelelő hivatkozással történő segítéssel.

A maradék 30-ból 5 kérdés szimpla agyatlanság, pl. ki, mit gondol a türkiz zoknikról.

25 kérdés maradt, ez pedig áll instant frusztráció levezetésből, hirtelen jött rosszkedv általi szociális kapaszkodásból, meg pár hasonlóból, és maradt pár valóban értelmes kérdés.

ma 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Nem érzitek úgy hogy ez az oldal nem a segítségről szól, hanem a trollkodásról?

Ahányszor kiírok egy teljesen normális kérdést, nagyjából mindig jön legalább egy ember aki lehord engem, és az eredeti témát elterelve írja nekem az idiótaságait, mert ő mindent jobban tud, mindenhez ért, de nem segít senkinek de azért itt van. Nagyon ritkán...

Az ezotériában van még valós kérdés? Vagy komplett kamu meg trollkodás lett mostanra az egész kategória?

Nézegettem, de a valósnak tűnő kérdésekről sem tudom már eldönteni, hogy azok-e, vagy csak kitalált kamu kérdések. Pedig érdekelne a téma, régebben (úgy 10 éve) szerettem olvasgatni. Bár már akkor is sok kitalált troll kérdés volt.

Ez valami újfajta trollkodási módszer?

Többször is megesett az elmúlt hónapokban, hogy privát üzenet jött valakitől. Rékattintok, ugye látni lehet, hogy melyik kérdésemre/kommentemre reagál az illető. Az üzenetben viszont nincs semmi, teljesen üres. És hiába írok rájuk, kérdezem, hogy mit akarnak, nem...

Kik ezek és mit szeretnének? Mit kellene tenni ilyen esetben?

Sziasztok. Az utóbbi időben több olyan kérdésbe is belefutottam amely elsőre látszólag viszonylag "ártatlan" kérdés volt. De ha válaszoltam rá akkor privát üzenetben kezd írogatni a kérdező. Lassan kiderül hogy valami illegális dolgot szeretne. Illetve az is ki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!