Az idegenek már itt vannak, agusztus 4-én jönnek el? (hihetetlen 8-napot kell várnunk)
Én ezt az egész olimpia témát kerültem,,, Mivel nem igazán érdeklődtem az olimpia iránt, bevallom most sem érdekel az olimpia.....
De tegyük fel a kérdést, hol lesz az a hej ahol a világ összes nemzetéből fajából jelen lesznek egy helyen? Hol van az a hely, ha nem a londoni olimpián? Kérlek olvasátok végig, megnéztem mind a 19 videót!
Ahogyan írtam 8 nap, nem hosszú idő. Ahogyan említettem, ha nem történik semmit elnézést kérek tőletek, hogy ilyennel zaklatlak beneteket.
az olimpia teljesen más, használjátok az eszeteket , ti is tudjátok a helyes válaszokat.
Én sem tudom minden kérdésre a választ!
Az olimpia stadionjában lefognak szállni, megfogják mutatni magukat kifognak szálni a hajóikból , itt lesznek biztosan tudom.!
Az olimpiát valóban sokan nézik, talán nézettebb esemény nincs is a világon. Állítólag 2-3 milliárd nézője van. Viszont továbbra sem hiszem, hogy előre be van tervezve a felfedés. Maximum a negatív földönkívüliek fedik fel magukat. A tudatos, spirituális földönkívüliek meg sem fogják közelíteni azt a negativitástól hemzsegő eseményt. De miért is tépem a szám? Miért nem nézed végig Alaje összes videóját? Abból választ kapsz mindenre...
Továbbá itt is találsz válaszokat:
Az idegenek érkezése nem így fog történni!
Először bejelentik, hogy léteznek. Majd drasztikusan megnövekednek az UFO észlelések, hogy szokjuk őket. És amikor készen állunk lejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!