Hogyan kezeljem ha nem kedvelnek az emberek?
Vannak emberek akik tök mindegy mitcsinálnak hogyan viselkednek mindig van nekik társaságuk, még ha kő bunkók is. Engem valahogy nem kedvelnek az emberek, és szerintem nagy részt a csendességem az oka, próbáltam ezen változtatni, de sajnos nekem ez egy alap tulajdonság nekem nem megy a semmiről való csevej… persze megerőltetem magam és próbálok érdeklődést színlelni, de azért elég hamar kifogyunk a témákból. Ezért gondolom hogy nem kedvelnek az emberek. Az első munkahelyemen az egyik kisfőnök beis szólt ez végett, hogy miért vagyok ilyen csendes így senki nem akar majd velem dolgozni, ez azóta is kísért, pedig azon a munkahelyemen pont, hogy voltak barátaim, annyit nevettünk és beszélgettünk voltak ott jó pillanatok. De ez azóta is kísért így 10 év múlva is. Főleg most, hogy “új munkahelyem” van és senkivel nem vagyok közös hangon, nincs velük bajom de nem tudok velük miről beszélgetni, furák. Akit meg úgyhiszem, hogy bírnék azokkal sose vagyok együtt beosztva, ritka. Magányosnak érzem magamat. Vannak hobbijaim, járok edzeni és mindig nézem, hogy másoknak milyen könnyen megy az ismerkedés új emberekkel való ismerkedés.
Szóval mindig úgy érzem hogy nem kedvelnek ha tehetik elkerülnek. Ez azért szarul tud esni.

válasza:Ha nem fontos emberek az életedben, akkor ne foglalkozz velük.
Ha fontosak, próbáld meg megtudni, mi az okuk arra, hogy nem kedvelnek.

válasza:"Akit meg úgyhiszem, hogy bírnék azokkal sose vagyok együtt beosztva, ritka."
Keresd a társaságukat, beszélj meg velük munkán kívüli találkozást, programot.
Kapcsolódó kérdések:
A munkahelyemen eddig mindenkivel jól kijöttem de mostanság hallok vissza dolgokat. Egyszerűen nem értem, sose voltam közkedvelt és nem is tudok az lenni. Most pl. fizetés emelést kapok és megtudta egy személy valakitől( jelzem jóba voltunk), ő nem fog kapni és...
Majdnem 10 évbe telt mire a saját kisvállalkozásomat főállásúvá tudtam tenni, hogy most már csak ebből éljek meg. De ugye ebben a 10 évben voltak munkahelyeim, alkalmazott is voltam és másodállásban csináltam a vállalkozást. Amúgy mindig idegesített az...
Mindig keresik a társaságom érdeklődnek felőlem, együtt nevetünk, összeülünk stb. Van, hogy emiatt kellemetlen szituáció alakul ki, amiert rákérdezek, ők meg néznek furcsán, hogy honnan jött ez a gondolat. Ez az érzés van, hogy teljesen elmúlik, de időszakonként...
A suliban nem számítok újnak, de csak az elmúlt évben kezdtem kibontakozni. Az osztálytársaim mindent tudnak rólam, és "lúzernek" tartanak. Nem értem, miért? Ti is annak tartotok? Néhány dolog rólam: Hip-hopozok, nagyon szeretem a zenét, éljel-nappal hallgatok...
Azt mondta az egyik lány magától egyszer,hogy ugye tudom,hogy engem mindenki szeret az osztályban? Hát én annyira nem voltam erről meggyőződve, és ezt látta is rajtam, hogy valami miatt nem vagyok benne biztos. Gimis vagyok,most végzős. Gimi első évében szinte...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!