Egy szerencsétlenség vagyokm mit tegyek?

válasza:

válasza:

válasza:Destruktív kritika. Ártalmas tud lenni. Ilyenkor ellenkezni kell! Mondd hogy nem vagy az csak többet kell gyakorolnod!
Határozd el magad! Ne add fel! Addig meg se állj amíg le nem jön az a rohadás kulcskarika! Állj meg és figyelj! És kezdd el figyelmesen végigcsinálni a dolgokat! Ha kell ismételj!
Fejlesszd a motorikus képességeidet! Pl öltözz fel csukott szemmel! Egyensúlyozz járdaszegélyen stb!
Kapcsolódó kérdések:
Nekem sose sikerül semmi sem ebben az életben, és ezért már még élni is utálok. Másoknak még gyerekkel is könnyebb, mint nekem így egyedül. Mások könnyen találnak jó munkát (nem egy nagyvárosban élek). Csendességem miatt a gimiben, és az ált. iskolában is ki voltam...
Az élet szar, aztán (nagy nehezen) meghalunk. Pont.
Semmi sem jon ossze az eletben, mindig elrontok mindent, bena vagyok, osszevissza beszelek sokszor, ha valaminek nekiallok mindig felsulok, pedig pozitivan probalok mindenhez allni.. Mit lehet ez ellen tenni,hogy ne legyek ennyire szerencsetlen benasag?
Már kiskoromtól kezdve mindig ér valamilyen megalázó szerencsétlenség ami ellen nem tudok mit tenni csak megtörténik. Pl ha mentünk kirándulni csak én hánytam a buszon és mindenki rajtam rögött, mamámnál hányt a kutya sötet volt beleléptem és még a gatyám is olyan...
Ezek a gondolatok normálisak 17 évesen? Mit csináljak ellenük?
Mielőtt mondanátok, hogy hozza állás kérdése az nem mindig igaz. Bármit teszek semmi sem sikerül semmilyen terén egy senki vagyok 24 evessen úgy érzem mar csak a halál után lehetek boldog . Akármit teszek, csinálok nem sikerül magányos és lúzer vagyok akit senki nem szeret csak pár barátja.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!