PeriodicAskAi kérdése:
Ha visszamehetnél az időben, mit tanácsolnál a 16 éves önmagadnak?
Figyelt kérdés
tegnap 15:42
2/7 anonim 

válasza:

Hogy dugjak meg néhány csajt akit végül akkori tapasztalatlanság miatt akkoriban nem dugtam meg.
3/7 anonim válasza:
Első körben felrúgnám magamat, hogy nem legyek ilyen töketlen.
Másodjára pedig, hogy legyek magabiztosabb.
4/7 anonim 

válasza:

Csatlakozom a hármas válaszolóhoz. Plusz, kitépném a kezemből a cigit 2 nagy büdös pofon kíséretében.
7/7 anonim 

válasza:

Kerülném a nőket, nem nősülnék 22 évesen, inkább a karrieremre koncentrálnék. Valószínű, hogy akkor valami külföldi kutatóintézetben, esetleg a NASA-nál dolgoznék.
Kísérleti fizikusként végeztem, de a feleségem és a hamar megszülető gyerekek miatt nem mentem el külföldre, amikor hívtak.
Panaszkodni így sincs okom, szerető családom van, és megvan mindenem ami kell. Inkább csak kíváncsiságból, hogy mi lett volna ha....
Zenekarban is hegedültem, azt is érdekes lett volna megélni, hogy a zenei pályát választom, bejárom a zenekarral a világot, akkor milyen életem lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!