Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennèl a helyemben?

Mit tennèl a helyemben?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom òta rengeteg fizikai betegsèggel küzdöm, mozgàsszervi, szìv ès èrrendszeri stb. Elkezdtem több egyetemet is de fizikailaf kèptelen vagyok 50 100 stb oldalnyi anyagokat memorizàlni, mindet otthagytam 24 èvesen kezdem feladni. Munka kellene de èrettsègi nyelvvizsgàval szakmàk nèlkül sehova sem kellek, a szüleimen " èlősködök". Fizikai munkàra teljesen alkalmatlan vagyok, nem tudok huzamos ideig àllni mozogni, fèl òra alatt màr elkezd rendellenesen verni a szivem. Talàn az ilyenre mondjàk hogy selejt... De amikor az ember fel akarja adni mindenki azt mondja hogy ne adja fel, akkor mit tegyek?

jún. 21. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Teljesen érthető, amit röviden összeírtál és a záró kérdésed is jogos.

Sok ember csak okoskodik, de korrekt ötletet, megoldást képtelen javasolni.

A kérdést tedd ki majd Üzlet és pénzügyek -> Karrier témában is. Hátha ott érkezik olyan válasz, amit itt nem kapnál meg a másik kategória kiválasztása miatt.

Mozgás az sok mindent takar, ezért első sorban kérdeznék.

Milyen mozgások kizártak, milyen mozgások mennek s meddig? Milyen kisebb mozgások azok, amik nem okoznak gondot? Vagy olyan kisebbek, amelyek között kell szünet, és ha kell mennyi idő körülbelül?

Pl futni egyértelműen nem fogsz, de pl. billentyűzeten írni tudsz-e s meddig vagy milyen időközönként?

(Nem telefon billentyűre gondolok, mert ott megterhelőbb tartani is az eszközt emellett tény, hogy 10 újjal könnyebb. De én még ott is csalok. Egy adott gombot lenyomok ujjam végével, aztán alatta lévő gombot ugyanal az ujjamnak az első hajlatával.)

Kicsit egybefolyva írtad a dolgokat. Akkor pillanatnyilag van vagy nincs érettségid?

Nem vagy selejt. Hidd el az egészségesnek látszó emberekben is magvannak a maguk előnyei, hátrányai, sérülései (fizikaitól a lelkiig).

Ha úgy érzed nem kell itt kitálalni. Mehet privátban is a téma tovább.

jún. 21. 13:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Van érettségim, és nyelvvizsgám b2es. A mozgás alatt azt értem hogy állni hosszan, vagy sokat menni nem tudok egyhuzamban. a kezeimet tudom használni de az is elfárad egy idő után, gépelni tudok, gombokat lenyomni tudok stb. inkább az olyan mozgás okoz gondot ami állás/menés/hajolás/emelés stb.
jún. 21. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor olyan munkát kellene keresned ami nagyrészt ülőmunka...nem tudom...van olyan hogy TB ügyintéző, kormányirodában valami ügyintéző esetleg? Ne add fel, én is nehéz eset vagyok de kitartok.
jún. 23. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy iskolatitkár?
jún. 23. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Te mit tennél a helyemben?

Barátkozásnál vannak problémáim és szeretném tudni mások véleményeit is. Most fogok menni 10.be és észrevettem,hogy mennyire elbaszott világba élek.Mindenkinek csak a buli, a pia, a fű a fontos.Én nem kedvelem eggyiketse(lehet velem a gond,de én ilyen vagyok) és ebből...

Mit tennél a helyemben? (egy osztálytársam elhívott partyzni folyt)

mert szeretne csinálni egy partis videót, amit én készítenék el, ki is lenne írva a nevem(mondhatni reklám videó), nem gagyin, hanem komolyul meg is csinálnám(már van a videókészítés terén sok tapasztalatom) , de az a gond, hogy már elkezdtük csinálni a fele meg is...

Mit tennél a helyemben?

Tegnap az egyik osztálytársa, elhívott, hogy szívjunk el egy szál cigit négyszemközt. Igent mondtam, mert azt hittem, csak beszélgetni akar, de teljesen rám mászott a srác. Megkérdezte, hogy megfoghatja-e a seggem, mire én természetesen nemet mondtam, de ő rácsapott a...

Úgy érzem mintha nem lenne erőm tanulni, belefáradtam az életbe, és kb mindenki jobban tud koncentrálni bármire is mint én, mit tennél a helyemben?

tegnap is fél 1kor feküdtem le mert tanulnom kellett,és nagyon sz*r volt, igaz hogy előtte játszottam is..(érezzem rosszul magam miatta?) ,játék nélkül semmi sem ér az élet, vagy foglalkozzak életem végéig olyan dologgal amit rühellek? hát hihetetlen hogy én...

Mit tennél a helyemben? (iskolai gond)

van egy tanárom, matektanár ,akinek szerintem problémái lehetnek, vagy valami baja biztos amit rajtunk él meg ,de azt is el tudom képzelni hogy neki nem volt ilyen pöts tanárja és ki próbálja(már 30 éve tanár kb.) milyen az egyrészt ,ami még a kisebb probléma,...

Mi tennél a helyemben?

Szóval: Egy napon van a csapatversenyem, és a meccsem. De: Egy csapatba vagyok a volt barátommal, akit vissza szeretnék szerezni, és most lenne esélyem (a verseny előtt, utáni időben, NEM a verseny ALATT :)) Viszont a csapat számít rám, mert a legjobb barátnőm a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!