válasza:Az, hogy itt vagyok a szabadidőmben.
24 /F

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mióta az eszemet tudom mindig ráfüggtem valami,néha már betegesen.Lehet az bármi,ember,állat,tárgy,sorozat,zene,ital.Tényleg bármi.
18 éves lány vagyok, és életemben kétszer próbáltam a speedet és őszintén szólva nagyon tetszett minden amit okozott velem. Másnap persze enni nem tudtam, depressziós hangulatom volt, éreztem a kialvatlanság tüneteit. Túléltem nem volt nagyon para. Arra lennék...
Bármi, amit úgy érzel, kényszeresen újra és újra csinálsz és érzed, hogy nem teljesen jól van ez így, de nem tudsz/akarsz változtatni.
Ha unom magam, az az első, hogy bekapcsolom a gépet, vagy a tévét nézem, vagy olvasgatok könyveket de azok igazán nem kötnek le. Persze gépen netezek fölöslegesen, vagy játszok. Inkább a semmittevés, de szarul is érzem magam emiatt. Az a helyzet, hogy mindig...
Gondolom sokan úgy kezdik, hogy ha azt akarom, hogy ne legyek függő akkor ne csináljam azt amitől függő lehetnék. De én el akarok kezdeni pókerezni és nem akarok függő lenni. Számolni szeretném a dolgot, másodmunkaként akarom, nem elsődleges munkalehetőségként. Vannak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!