Az ostálytársaim szerint csúny vagyok . és már teljesen összeomlottam. Itt egy kép öszinte véleményt mondjatok . Szerintetek?
2014. máj. 9. 21:33
1/17 anonim válasza:
Miért lennél csúnya? A csúnyaság nem itt kezdődik, az osztálytársad véleménye pedig ne befolyásoljon:)
2/17 A kérdező kommentje:
csak mindedjik azt mondja h én vagyok a legrondabb .... és nem tudok már mit csinálni velük
2014. máj. 9. 21:39
3/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya és még sokat fogsz változni.
4/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csúnya lennél a kép alapján.
De amúgy mennyi idős vagy? Így olyan.. 14-17 közé tippelnélek elsőre... de lehet több, és kevesebb is :)
5/17 anonim válasza:
Szerintem te tökéletesen tisztában vagy avval,h nem vagy csúnya és most még több nyalizós, "jajtenemisvagycsúnyasőt" szöveget akartál tőlünk hallani.
Szerintem te nem csúnya vagy,hanem túl fiatal,úgyhogy foglalkozzál értelmesebb dolgokkal!
6/17 anonim válasza:
Hát szerintem elég csúnya vagy, nagyon pixeles a fejed!
7/17 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok
2014. máj. 9. 23:50
9/17 anonim válasza:
A fülbevaló szerintem nem áll jól neked, de összességében véve - NEM vagy csúnya.
10/17 anonim válasza:
hát most nem azért.. de csúnya?? chh..inkább helyes.:D az osztályomban nincs ilyen helyes fiú mint te:o 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!