Hogy lehetek annyira semmirekellő ember, hogy semmilyen foglalkozásra nem érzem magam megfelelőnek?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mintha egy steril kísérlet, teljesen ugyanaz történik a két emberrel, és ennyi másképp fejlődnek? ez lehetséges? és mondjuk ikreknél, hogy alakulna? kisebb lenne az eltérés feltehetőleg
mindkét gyerek 1 évvel idősebb nálam, magasabbak és erősebbek is. Tudom hogy egyik sem tud verekedni,mindkettő csak csapkodna az ökleivel.én viszont sokat gyakoroltam,pont erre készülvén hogy megmutatom nekik, tudom hogy gyorsabban, pontosabban és technikásabban ütök...
Van ilyen egyáltalán, van enélkül nincs értelme ilyenbe gondolkodni? van ez a videó ez pont-e két dolog miatt lett ekkora siker, mert egyébként enélkül egy kalap szart sem ér.De mivel én nem akarok ilyen primitív videókat csinálni ezért gondolkodom, hogy mit lehetne,...
A külsömet tökéletesnek látom! Gyönyörű hosszú szőke hajam van,az arcom tökéletes: ívelt sötét szemöldök, tökéletes alakú és szép színű szem, pisze orr és vastag száj ésa formája olyan amilyet egy plasztikai sebész sem tudna csinálni. Magas vagyok alakom nagyon jo és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!