Most megyek 11. -be és nem szeretem a szakmámat, mit tegyek?
Szakközepes osztályba járok, sosem érdekelt igazából a szakma, de mivel nem voltam olyan jó tanuló, hogy gimnáziumba menjek, és más szakma se érdekelt igazán, ezért mentem erre a szakra, amiben nem is vagyok jó, és nem is szeretem, nem tudnám elképzelni az életem ebben a szakmában.
Gondolom az már nem oldható meg, hogy átmenjek másik iskolába, de akkor mit csináljak, csináljam meg még itt az érettségit, és utána tanuljak még valamit?
Ti mit tennétek a helyemben?
Én is pont így vagyok a szüleim akarták hogy érettségi mellet még legyen egy szakmám is ezért járok szakközépbe.
Nekem se tetszik a szakmám de ez volt a legkisebb rossz.
Én most megyek 12.-be érettségi után sokfajta képzés van szóval én arra megyek .
Átmehetsz de most már nem nagyon érné meg túl sok idő menne el vele szerintem te is bírd ki még ezt a 2 éved utána pedig szabadon választhatsz .
Persze nem ismerem a pontos helyzetedet de én ezt tenném .
Az esetleges hibákért bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!