Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem hűt 1°C-t sem a...

Miért nem hűt 1°C-t sem a mobilklímám?

Figyelt kérdés
Most vettük, egy 90.000Ft-os Sencor készülék. Egy 20nm-es szobában van (nap nem süt be, ablakok zárva), a meleg levegőt a szobából az ajtóra fúrt lyukon keresztül a folyosóra vezeti. Már vagy 2 órája megy, és a hőmérő (és a mi érzékelésünk) szerint ugyanannyi a hőmérséklet a szobában, mint előtte. Pedig a klímából jó hideg levegő jön ki, ha közvetlen elé teszem a hőmérőt, mutatja is, hogy 17°C-os, mint amennyire be van állítva, de a szoba mégsem hűl. Mi lehet a baj?

2014. jún. 11. 12:26
1 2
 11/11 anonim válasza:
A mobil klímák eleve halálra vannak ítélve.Egy normál klíma a helyiségnek mindig ugyanazon levegőjét hűti-keringeti,a mobil viszont ahogy fújja ki a meleget a csövön szívja be helyette kintről a szintén meleget...szóval tré.Én 100ezerért oriont vettem,2.8kw-s és semmit nem hűtött.Most egy ugyanolyan teljesítményű falim van és fél óra alatt jégvermet csinál.
2014. jún. 24. 17:44
1 2

További kérdések:

Miért van egy a konnektorba bedugott, de éppen nem bekapcsolt digitális, grilles mikrónak sercegő hangja?

Vettem használtan egy mikrót, digitálisat, grilleset, igaz márkátlan. Nagyon szép, nagyon tetszik, szuperül működik. Igazából nagyon szeretem. Viszont van időnként egy furcsa sercegő hangja. Csak úgy. Nincs benne semmi étel, semmi cucc, nincs bekapcsolva egyáltalán,...

Heinner szárítógép Model: HHPD-V10T2CHA++ -előjött egy olyan hiba pl: berakom a ruhákat 2órás programra és egyszer csak 10perc után csipog a gép...

Nem nincsen tele a víztartálya, vagy a szösz szedője sincsen eldugulva, a szellőző nyílásai is tiszták, ajtaja jól zár 1 éve van meg egyik napról a másikra csak fogja és csökkenti magától a program idejét de a munka nincs kész...segíts ha van ötleted kérlek!

Milyen kávéfőző található ebben a videóban?

Többszáz márkát megnéztem és egyikkel sem egyezik. Ha valaki felismeri, köszönöm ha megírja:

Erről a típusú hűtőről mi a véleményetek?

Hisense RS818N4TIC Hűtő vásárlás előtt vagyok, alaposan körül akarom járni a dolgot és érdekel a ti tapasztalatotok ha van ezzel a termékkel...

Robotporszívó vásárlás előtt állunk. Felmosas funkciót lehet laminált padló és szőnyegek mellett érdemben használni?

Elvesztem a választék között, a számunkra lehető legjobbat szeretném választani. Mindenképpen olyat szeretnék, ahol a töltőállomás nagyobb és oda átszívja a felporszívózott tartalmat. De a legtöbbet ilyet, amit találtam felmosó funkcióval van együtt. Tetszik ez a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!