Leesés után nem működik a telefon?
Van egy iPhone 12 telefonom, ami lépcsőn gurult le. Külsőleg nem sérült megvédte a tok, viszont utána folyamatosan lefagyott, lassan nyitott meg mindent meg magától rezgett néha
Újraindítottam azóta 5 másodpercenként megjelenik egy szürke kép és egy karika ami fél pericg itt van majd eltünik és 5mp múlva visszajön.
Szerintetek mi lehet a baja?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Október óta valamiért minden SMS küldésem sikertelen a 1756-os számra. Legyen az szerencsejáték, jegyvásárlás.... bármi amit a Mobilvásárlás appon belül próbálok. Telekomos vagyok évek óta, jeleztem nekik a problémát, nem náluk van a hiba. A rendszerükben minden...
Samsung Galaxy M22 telefon, most szoftverfrissítettem, de még mindig nem működik. Egy pendrive-ra akarok felvinni dolgokat a telómról. A beállításokhoz ha beírom, OTG nem ad ki semmit, más Samsung telefonnal működik, csak ezzel nem és annyira idegesítő. Ha bedugom...
Ha megnyitom akkor látom, hogy kiírja, hogy csatlakozás a hálózathoz, ilyenkor nem történik semmi, kilépek, bezárom külön, utánna megint megnyitom és csak ekkor kapom meg az üzeneteket és látom, hogy ki elérhető. Ahogy kilépek, már megint nem kapok értesítést...
Qualcomm Snapdragon 8s gen 3 van benne, 12 GB rammal rendeltem, de valamiért 16-ot mutat a telefon. Lehet, hogy az itthoni régi wifis modemet kell cserélni ?
csak láttam egy ilyen videót és vajon működik vagy nem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!