Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Leesés után nem működik a...

Leesés után nem működik a telefon?

Figyelt kérdés

Van egy iPhone 12 telefonom, ami lépcsőn gurult le. Külsőleg nem sérült megvédte a tok, viszont utána folyamatosan lefagyott, lassan nyitott meg mindent meg magától rezgett néha

Újraindítottam azóta 5 másodpercenként megjelenik egy szürke kép és egy karika ami fél pericg itt van majd eltünik és 5mp múlva visszajön.

Szerintetek mi lehet a baja?

2024. nov. 17. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3 éven felül már úgysem garis, plusz ha nem hivatalos kereskedőtől vetted, akkor amúgy is elhajtanának a p..csába valószínűleg. No meg az esés miatti hiba nyilvánvalóan nem garanciális, senki sem csinálná meg neked ingyen. Nagyon meglepődnék ha nem gazdasági totálkár lenne az a telefon, de elviheted egy szervízbe, hogy nyilván pénzért mondják meg hogy mi a baja és mennyi lenne a javítás.
2024. nov. 18. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen már úgyis cserélni kell a telefont, nem?
2024. nov. 19. 01:06
 13/14 anonim ***** válasza:
ma 01:06 Akinek apuci vette annak igen, másnak nem feltétlenül.
2024. nov. 19. 07:38
 14/14 anonim ***** válasza:
07:38 Erre akartam utalni, csak írásban nem nagyon megy át a szarkazmus
2024. nov. 19. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem műkődik a Mobilvásárlás az S23 Ultra telefonomon?

Október óta valamiért minden SMS küldésem sikertelen a 1756-os számra. Legyen az szerencsejáték, jegyvásárlás.... bármi amit a Mobilvásárlás appon belül próbálok. Telekomos vagyok évek óta, jeleztem nekik a problémát, nem náluk van a hiba. A rendszerükben minden...

MIÉRT nem működik az OTG a telefonomon?

Samsung Galaxy M22 telefon, most szoftverfrissítettem, de még mindig nem működik. Egy pendrive-ra akarok felvinni dolgokat a telómról. A beállításokhoz ha beírom, OTG nem ad ki semmit, más Samsung telefonnal működik, csak ezzel nem és annyira idegesítő. Ha bedugom...

A Motorola edge 40 neo telefonomon nem működik megfelelően a messenger alkalmazás, mitől lehet?

Ha megnyitom akkor látom, hogy kiírja, hogy csatlakozás a hálózathoz, ilyenkor nem történik semmi, kilépek, bezárom külön, utánna megint megnyitom és csak ekkor kapom meg az üzeneteket és látom, hogy ki elérhető. Ahogy kilépek, már megint nem kapok értesítést...

Új telefonomon nagyon szaggatva működik minden játék. Mi a megoldás ?

Qualcomm Snapdragon 8s gen 3 van benne, 12 GB rammal rendeltem, de valamiért 16-ot mutat a telefon. Lehet, hogy az itthoni régi wifis modemet kell cserélni ?

A samsung telefonokon működik a legyintéssel való képernyőfotó?

csak láttam egy ilyen videót és vajon működik vagy nem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!