Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mást is zaklattak mostanság...

Mást is zaklattak mostanság mobilon az alábbi számról: +36181478**?

Figyelt kérdés
Egy időben hívtak párszor, kb. fél éve vagy valamivel több. Borotvát meg hasonló hülyeséget árultak és még én lettem az anyámba elküldve, mikor nem kellett a vackuk. Azóta automatikus híváselutasításra állítottam be ezt a számot (is), de most láttam, hogy ma már 2x próbálkoztak. Komolyan semmit nem bírnak csinálni az ilyenekkel?
2013. jan. 15. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Én mondtam neki, hogy "kedves hölgyem, minek néz maga engem, Jetinek?" .. köpni nyelni nem tudott :D
2013. jan. 15. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Egy csávó mikor már a 600. reklám sms-t kapta egy cégtől és elpattant nála a cérna, ezt írta vissza: Még egy ilyet kapok és megb@szom anyádat a ravatalon!" Erre jött egy válasz: "Ön sikeresen leiratkozott hírlevelünkről"

Utána többet nem keresték :D Szerintem te is csináld ezt :D

2013. jan. 15. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Engem nem, de jellemző ezekre a mobilos házalókra, hogy még ők vannak felháborodva, ha nem akarsz ven ni tőlük/meghallgatni őket. Gondolom, revolvert senki nem tartott azoknak a fejéhez, akik elmentek ilyen jutalékos szart csinálni, és igenis benne van a pakliban, hogy vki nem akarja meghallgatni... akkor miért ő van felháborodva?...
2013. jan. 15. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem valami bambuszzoknit akartak eladni.

Mondom nem hordok zoknit.

Erre azt mondja, ezt nem hiszem el uram és lerakta.

Az a cinkes az egészben, hogy ketten tudják a számot, maga a Voda, meg a Moneybookers... Szóval a vodafone szarjon sünt.

2013. jan. 15. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim válasza:
100%

nyáron én is telefonos értékesítéssel foglalkoztam, egy napot:D mindegy milyen munka alapon járogattam állásinterjúkra diákként és pont egy ilyen értékesítő céghez felvettek. Betanuláskor megtanultuk, hogy milyen érveket kell felhozni egy- egy termékkel kapcsolatban, majd jött az élő telefonálás. Szépen próbáltam rábeszélni mindenkit minden sz***t, majd egy óra után kihívnak az irodába. Egy óra próbaidőt adtak, ha nem adok el semmit akkor nem is kellek, magyarázat: nem vagyok elég rámenős, itt kiabálni kell az ügyfelekkel, nem számít a szép beszéd mert akkor rámcsapják a telefont, és az életben semmit sem fogok elérni, ha ezt nem tudom megcsinálni, mert ez pofon egyszerű. :D

Köszönöm, ebből nem kérek. Az emberek megalázása, a kiabálás nem az én stílusom. Ezzel elmondtam mindent....

22L

2013. jan. 15. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim válasza:
Azt te csak hiszed 2en tudják.:)))kiadják boldog boldogtalannak.Engem is keresnek hol zoknival hol érvizsgálattal stb vagy bank vegyek fel hitelt.De ezek analfabéták vagy süketek.Vagy nem értenek magyarul, hiába mondom szépen nem szépen hagyjanak békén..
2013. jan. 15. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nem emlékszem a telefonszámra, amelyikről hívtak, egy elég erőszakos hölgy mondta, hogy kapok egy ingyenes fehérnemű csomagot, amit külföldről hoznak, úgyhogy csak a postaköltséget kell fizetnem, 1-2 ezer ft.. Mondtam, hogy köszönöm, nem kérem, mire felháborodott, hogy miért nem fogadom el, hát ingyen van?? Ugyanazt mondtam, amit itt már valaki írt a zoknihoz: nem hordok fehérneműt, és leraktam. Értsék meg, hogy a nem, az nem, és az is bosszantó, hogy hívogatják az embert ilyenekkel, amikor jobb dolgom is van.
2013. jan. 15. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is bosszankodom, különösen, ha nagyon alkalmatlan időben hínak. Többnyire elhatározom, hogy legközelebb megszívatom a hívót, de aztán inkább udvariasan elutasítom. Sajnálom, aki olyan helyzetben van, hogy ezt kell csinálnia; bár mivel nincs üzlet, valószínűleg nem is keres rajtam. De legalább nem bántom.

Ráadásul a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kéretlen elektronikus hirdetésről szóló jogszabály ismertetője szerint "Nem tartozik viszont az elektronikus hirdetések közé a hanghívás útján, telefonon közölt hirdetés akkor sem, ha tartalma alapján a fenti kategóriák egyikébe tartozna."

2013. jan. 15. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem késeket adtak volna teljesen ingyen, csak a pkt kellett volna fizetnem. megmondtam,hogy NEM ÉRDEKEL,és mivel nem akarta megérteni,leraktam a telefont. utána még vagy 5ször felhívott,de nem veszem fel többet.

én csak a nagyszüleimet sajnálom. vidéki emberek,jószándékúak,és bármit be lehet mesélni nekik.:/

de a legtobb ember szerintem tudja,hogy ez miféle ajánlat.

2013. jan. 15. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
#5 elég hülye a hozzáállásuk én csak azért szoktam meghallgatni őket, mert megkérnek rá, ha kiabálnának velem elküldeném őket a kutva anyjukba
2013. jan. 15. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!