Hogyan tudnám frissíteni Sony Xperia SP telefonomat 4.3 androidra úgy, hogy lehetőleg ne jöjjön a szokásos fagyás+lassulás amiről sokan irnak?
Figyelt kérdés
Jelenleg android 4.1.2 rendszer van rajta gyárilag.Bekapcsoláskor jött 1 frissitési lehetőség 12.1.A.1.201 néven(ez mire jó?ettől is meghülyül a készülék)Nem széthackelni akarom és a garancia is jó lenne ha megmaradna:)2014. máj. 10. 21:13
1/4 Pinczel Csanád válasza:
Szerinzem igen mert én is a netről töltötem le egy programot és a telefonomra rátelepítettem USB csatlakozzón keresztül és most is frissebb a telóm az oldal nevére nem emlékszem
2/4 anonim válasza:
A telefon értesítési sávját húzd le, és kattints rá az új szoftverre. Töltsd le és telepítsd. Pc nem kell. Nekem ez vált be, egyszerű, gyors és hibátlanul fut.
3/4 anonim válasza:
Javaslok utána egy hard reset (ha lassú lesz), azaz leveszed a telefon hátlapját és az OFF gombot benyomod egy tűvel, vagy tollal. Én több mint egy hétig kínlódtam a 4.3 miatti lassúsággal, először az értesítősávos telepítést csináltam, majd SUS-sal, majd PC Companion-nel, de nagyon lassú volt. Aztán csak a hard reset segített.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi az infókat
2014. máj. 12. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!