Szerintetek megéri?
Vennék egy használt,jó állapotú Samsung Galaxy S Plus-t,fekete színűt...22.e forint,nekem tetszik.:)
szerintetek megéri?esetleg tapasztalatok?
előre is köszi :)
2014-ben én nem vennék olyan androidos telefont, amiben 512MB RAM van.
Ennyi pénzért kapsz már használtan Lumia 520-at, és ha egy kicsit még hozzáteszel, akkor újonnan is megveheted.
Az régen volt.
Aki számítógépet akar venni, annak se Pentium I-et ajánlasz, ugye? Pedig az is csúcskategória volt a maga idejében.
Az lehet, de az appoknak nem a 4 évvel ezelőtti változatát töltöd le, hanem a mostanit - és ma egy sima böngésző is 50+MB RAM-ot zabál fel. Hiába van régi androidod (amit az alkalmazások része már nem is támogat), az applikációkon nem tudsz RAM-ot spórolni.
Annak meg nem sok értelmét látom, hogy veszel egy régi szar mobilt régi androiddal és összekukázod innen-onnan az alkalmazások ezeréves verzióit, amik még nem olyan erőforrás-igényesek.
Köszönöm a válaszokat!Második telefon lenne csak,azert gondoltam ilyenre,mert viszonylag jó képeket csinál,es lehet rola netezni.:)(OKOS)
neke ez a fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!