Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri?

Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés

Vennék egy használt,jó állapotú Samsung Galaxy S Plus-t,fekete színűt...22.e forint,nekem tetszik.:)

szerintetek megéri?esetleg tapasztalatok?

előre is köszi :)

2014. máj. 11. 18:33
1 2
 11/20 Saavedro ***** válasza:

"Az lehet, de az appoknak nem a 4 évvel ezelőtti változatát töltöd le, hanem a mostanit - és ma egy sima böngésző is 50+MB RAM-ot zabál fel."

Na ez az! Mireföl?

Amúgy meg azért érdemes régebbi verziót letölteni (ahogy én is tettem a Messengerrel), mert talán azt még nem bszták szét a frissítésekkel...

2014. máj. 12. 15:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez nem rossz ötlet. A frissítések általában csak a helyet foglalják.
2014. máj. 12. 16:59
 13/20 Saavedro ***** válasza:
Na azért ezt se mondjuk ki így, mindenféle alap nélkül, de tény, hogy már nem olyan könnyű egy faszántos appot találni, mint règen
2014. máj. 12. 17:02
 14/20 anonim ***** válasza:

"Annak sincs sok értelme ha megvesz bármi mást, amit 22000 forintért osztogatnak. Ennyi pénze van és ennyiért ennél nem nagyon kap jobbat."

De kap. Lumia 520-at. Ami nem csak, hogy újabb, de még szoftveresen támogatott is egy ideig. Ráadásul a WP hardverigénye kisebb, mint az Androidé. És nem megy rá a fél életed a custom romok és ősrégi app verziók keresésére, hanem kiveszed a dobozból, és működik.

Ez az egyetlen telefon a kategóriában, aminél nem a gyorsaság rovására megy az olcsóság (hanem a kamerára pl).

2014. máj. 12. 17:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem is egy kategória.
2014. máj. 12. 17:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Tényleg nem egy kategória, mert a Galaxy S Plus egy elavult fos, a Lumia 520 meg egy használható telefon. De árban hasonlóak. Legalábbis használtan azt is be lehet már szerezni 22000 forint körül.
2014. máj. 12. 21:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha egy WP8-as fos kell...
2014. máj. 12. 21:40
 18/20 Saavedro ***** válasza:
De a Lumia 520 tényleg jó, ha WP kell, ezt a kérdező döntse el.
2014. máj. 12. 22:07
 19/20 A kérdező kommentje:

hat igazabol most egy Nokia Lumia 800am van...tudom, nem WP8, de nekem nem tetszik a rendszere.:(

de koszonom.a zoldek mennek.

2014. máj. 12. 22:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezért is jobb az Android. Ha nem tetszik a rendszere, leszedsz egy másik kezelőfelületet és kész is. :)
2014. máj. 13. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!