Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Észre vettétek, hogy az Etele...

Észre vettétek, hogy az Etele Pláza Istyle -nál mindenkit beetettek a qrva olcsó MacBook air M1-el?

Figyelt kérdés

-90.000Ft írtak e-mailben, közben emagnál 380.000Ft meg lehetett venni 3 év garival.

Szóval 40.000Ft volt ott olcsóbb…

Én 30 percet áltam sorba és 300 ember volt ott kb 11 órakkor, 30 perc alatt 15 ember távozott .

Meguntam ezt a közhelyet….

2021. szept. 18. 19:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10# gyk. 300-ember ált sorba, 4-5 óra lett volna, mikorra engem is kiszolgálnak.

Az idő pedig pénz.

2021. szept. 19. 08:47
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Tehát azért mert valahol ingben vannak az eladók, azért bizony ki kell fizetni a + 40 ezer forintos felárat? Tőlem aztán menyasszonyi ruhában is foroghatnak az eladók, ott fogok vásárolni ahol nekem kedvező, akkor is ha ott az eladók csak sima farmerban vannak. Az iStyle-ban sosem volt kedvező vásárolni semmit, pofátlan árrést dobnak az Apple termékeikre.

Az a Macbook amit ők árulnak 420.000-ért (most mondjuk épp csak 400.000), azt a MM-ban 379-ért megkapod és a Media Marktnak is van rajta jókora haszna.“

Ugyan annyi mint az Apple com-nál, te valamit elnéztél!!!!de tudni kell nem az Apple saját üzlete az Istyle…

2021. szept. 19. 08:59
 13/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
59%

"mindenkit beetettek "

Hát... Engem például nem.

2021. szept. 19. 09:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
4-5 óra munka alatt te több, mint 40 ezret keresel? Oké... akkor így megéri drágábban.
2021. szept. 19. 10:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

12

Nem néztem el semmit, te magad is meggyőződhetsz róla ha felkeresed a 2 weboldalt.

Az Apple-nak nincs saját üzlete Magyarországon. Forgalmazói vannak, mint például az iStyle vagy a Media Markt. Mind a kettő szabadon eldönti, hogy mekkora árrést pakol a termékekre. Na most az MM-ben 379.000 az a Macbook ami az iStyle-ban most éppen 420.000-ről le van árazva 400 ezerre...

2021. szept. 19. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, azt mondtam, hogy az iStyle ês Apple.com megegyezik, egy multi ahol van minden, ott mások az árak…

Legközelebb a sógoréknál van Apple bolt amit ők is üzemeltetnek…

De vita nélkül egy Apple saját bolt, meg egy multi ahol ömlesztve vannak a cuccok, az Applenél sokkal szebben ki van alakítva, meg van világítva, bútorokon van kiállítva…

Lehet hogy ez sokaknak nem fontos, valakinek ez valakinek az…Az Applenél emelett van diákkedvezmény a Macre és a Pad-re, sőt van amikor füllhallgatót is adnak. 😘

2021. szept. 19. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Így 2021-22re érdemes lenne beruházni egy macbook pro 2017re?

Régóta szeretnék venni egy macet és nézegettem a használt piacot és nem tudok dönteni. 2020as macbook pro-t nem szeretnék venni, nagyon nem is találok a használt piacon ha meg egy mediamarktban veszem vagy az apple oldalál eléggé túl van árazva. Egy 2019es macbook pro...

MacBook Pro 16” vagy MacBook Air 13,3” M1 melyiket érdemes megvennem?

Mindent megnéztem a piacon, Asus Gamertől is nekem a kijelző a lényeg legyen színhű. Én nem igazán játszok, kinőttem belőle. Nekem a nagyobb kijelző többet érne, mint a jobb processzor. Újonnan 360e- ért már lehet venni alap airt, 8gb rammal (ami néha kevés...

Milyen az új macbook air, megér 400.000Ft-ot vagy vegyek inkább egy használt régi air-t?

Filmezésre kell, és könny legyen hurcolászni, kijelzője jó legyen a mostani tn paneles hd-s dellem már röhejesen rossz. Nem keresek sok pénzt de nem akarom azt, hogy xar legyen. Vagy nézzek valami latitude csodát?

Gamer Notebook vagy Apple Macbook hosszabb távra?

Nem szeretnék sokat bukni az évek alatt rajta, ezért gondolkozom mire lenne érdemes a 2011-es Latitude-met cserélni. Nagyon fáj a szívem egy Macbook Pro 16"-ra azért az a valósághű kijelző porig aláz szerintem mindent a piacon, hiába biztos nem 144hz. A...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!