Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért találok ilyen nehezen...

Miért találok ilyen nehezen barátokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Magányos egyetemista vagyok, sose voltam olyan nagy társasági ember, de mindig egy kis társaság, aminek a tagja lehettem (osztálytársak, munkatársak), de az elmúlt 2 évben senki.

Próbálkoztam koncerten ismerkedni, ott mindenki csoporttal jött, vagy félreértette a "közeledésem", járok rendszeresen könyvtárba, de ott beszélni se láttam embert, egyetemi eseményen szintén mindenki a kis klikkével volt....

Nemsokára tervezek kiköltözni külföldre, ott javulhat a helyzetem, vagy viszem magammal ezt a problémám?

2021. aug. 25. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ha otthon nehezen ment, külföldön meg leszel lőve

ha beszéled a nyelvet ha nem, bár a külföldiek plane a németek barátságosak nagyon is a külföldiekkel azért olyan barátságokat nem lehet velük kötni, mert ők is a sajátjaikat keresik kb

2021. aug. 25. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:

#1 Ebben teljesen egyet értek veled.

Kérdező,hová valósi vagy?

Én szívesen barátkoznék veled,kortól és nemtől függetlenül.

Ha minden igaz én is szeretnék majd ki menni külföldre, akár mehetnénk majd együtt is,de ne szaladjunk ennyire előre.

Ha gondolod nyugodtan írj. 🙂

2021. aug. 26. 00:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy így szinte esélyed sem lesz. Én Bécsben lakom, te merre?
2021. dec. 28. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Miert nem talalok a kornyeken ilyen baratokat?

Szeretnek egy olyan baratot akivel lehetne filozni az elet dolgairol, vagy egyutt alkotni meg ilyenek de egyszeruen ilyeneket nem talalok. Hol lehet manapsag baratkozni? Tudtok ilyen baratkozos fb csoportot ahol nem 12 evesek vannak?

Költözés Mosonmagyaróvárra. Barátok kerestetik. Találok barátokat? :)

Sziasztok! Augusztusban költözünk Mosonmagyaróvárra 2 kisfiammal, párommal, kutyussal, cicával. Szívesen barátkoznék anyukákkak, akik esetleg segíteni tudnak a kezdeti időszakban. Iskola, óvoda, orvos stb. Én 32 éves vagyok, a fiaim 4 és 9 évesek. Gyógypedagógiai...

Ha a munkahelyen sem találok barátokat,barátnőt akkor reménytelen a helyzet?

Egyetlen lány sincs a munkahelyen akivel beszélgetni tudnék.Nem is kíváncsi rám egyik sem,nem jövök be egyiknek sem.A férfi munkatársaim szintén nem jönnek be nekik,de nekik legalább van párjuk és őket nem izgatja különösebben hogy nem jönnek be Juliskának vagy...

Hol találok olyan barátokat akik nem a meggyőződéseik igazolására akarnak használni, hanem valóban barátként tudnak működni?

Mondok példát is, depis ember depissel barátkozik inkább, mert egyetértenek, hogy 💩 az élet. Iszákos az iszákossal jön ki jöl. Én meg olyat keresek aki a tipikus hajnal kettes ásó oltottmész jellegű barát, oda vissza fontos neki, hogy számithassunk egymásra, nem...

Miért nem találok baratokat?

Mármint, igazi jó barátokat. Van egy csomó felszínes kapcsolatom, de nem igazán sikerül olyan barátot/barátnőt találnom, aki tényleg ragaszkodik hozzám. Én úgy érzem mindent megteszek, ha valaki kedves, én is az vagyok, beszélgetek, érdeklődök a másik iránt, segítek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!