Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy érintene benneteket ha...

Hogy érintene benneteket ha közösen mennétek útra egy baràtnőtökkel és így viselkedne?

Figyelt kérdés
Ahhoz,hogy csatlakozzunk az utasokhoz a közeli vàrosba kell utazni.Mentek a helységünkből màsok is és őt megkérdezte valaki akar- e csatlakozni hozzàjuk a vàrosig.Ő ebbe belement.Mondta ő ezt elfogadta ha nem bànom.Ha valaki így kezdi a dolgokat ha nem bànod,ugye nem bànod...akkor azt mindenképp megcsinàlja.És mondd ilyenkor hogy de bànom aztàn ràd fujjogna vagy kimutatnà a nem tetszését.Ebben a helyzetben az volt a gond,hogy mi utaztunk együtt,mi beszéltük meg az utat,mi voltunk egy szobàban és cserben hagyottnak éreztem magam,mert a " baràtnőmnek" nem okozott gondot hogy hazafelé mikor megérkeztünk éjszaka nekem esetleg egyedül kellett vàrnom a taxit.Odafelé egyedül utaztam a vàrosig autóbusszal utàna egy rövid relàciót taxival a helyszínre ahonnan indultunk.Ilyenkor nincs is kedvem igazàn a màsikhoz akkor úgy fogom fel az egêszet azt csinàlok az úton amit akarok.Csinàltam magamnak szóló programokat ő is csinàlt azzal akivel beutazott a vàrosig ês csak annyit közölt ő megy a kulcs tudom hol lesz.Nem vagyok annak a híve valakivel folyton egymàson lógjunk de ha valakivel megbeszélek valamit akkor ő a prioritàs vagy eleve nem velem kellett volna megbeszélni ezt az utat.
ápr. 26. 22:36
 1/1 anonim ***** válasza:
87%
Nem tetszene és természetesen ez lenne az utolsó közös programom ezzel az emberrel. Milyen barátnőről beszélsz amúgy? Ő nem a barátnőd.
ápr. 27. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!