A barátom nagyon bezárkózott típus lett. Mit tegyek?
Régen mindig keresett Facebookon is, meg személyesen is, de most nagyjából egy éve hogy nem keres, csak én keresem. Amikor el hívom találkozni beszélgetni valahova, akkor vagy nem ír vissza, vagy azt írja hogy dolga van elfoglalt.
Tegnap volt a szülinapja, felköszöntöttem Facebookon, vissza írt és megköszönte, majd amikor rá kérdeztem, hogy nem lenne e kedve elmenni egyet valahova megünnepelni a szülinapját akkor nem írt vissza.
Van amikor egy beszélgetés erejéig összefutunk kb egy órát, de az is ritka.mert egyszerűen egész nap otthon ül, és nem jön el velem sehova, mit tegyek?
Van esély egyáltalán hogy visszakapjam a régi barátomat. Válaszokat köszönöm 20F

100%-ig egyetértek az előzővel.
Hal legközelebb összejön az 1 órás beszélgetés akkor kérdezd meg.
Amúgy ha ismered egy barátját vagy családtagját akkor tőlük is érdeklődhetsz.

Én is az #1-el értek egyet.
Meg kell kérdezned őszintén, hogy mi a helyzet. Elmondod, amit itt leírtál, hogy úgy érzed, eltávolodtatok, mi ennek az oka.

"Amúgy ha ismered egy barátját vagy családtagját akkor tőlük is érdeklődhetsz."
És annak egyenes következménye lesz, hogy jól magára haragítja, ha megtudja, hogy a háta mögött nyomoz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!