Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért olyan nehéz egy sima,...

Miért olyan nehéz egy sima, normális férfi-nő barátságot összehozni a mindennapi hajtás mellett?

Figyelt kérdés
48 éves férfi vagyok Dunaharaszti/Budapest környékéről.Sokat dolgozom és hiányzik egy intelligens nöi beszélgető partner, akivel kötetlen lehetne lelkizni vagy megosztani a mindennapokat.Hölgyek ti hol ismerkedtek,ha normális emberre vágytok?

júl. 28. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Akivel kötetlenül lehet beszélgetni az a társad akivel együtt élsz. Nem vagytok együtt folyamatosan és lehet beszélgetni sokat, már csak azért is, hogy megismerd. Tudd a valódi gondolatait! Abban keresd a partnerséget, ne egy idegen valakiben akihez semmi közöd sincs!
júl. 29. 05:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert agyhalott vagy. Ki a fsz akar egy hozzád hasonló lúzerrel lelkizni meg a vinnyogását hallgatni?

Kb ez jön át a kérdésed alapján az embereknek.

Na ezért nem találsz senkit.

júl. 29. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert mindenki rohan, megvan a saját baja amivel foglalkozzon. Azt már én is meguntam, hogy szemetesládája legyek bárkinek is, én is leépítettem az olyan ismerettségeimet, ami nem adott semmit, csak akkor jutottam eszébe mikor nyűgje volt és hallgathattam a panaszkodást, de meg nem kérdezte volna hogy vagyok.
júl. 29. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Hm. Nekem volt olyan telefonos ismerősöm akivel azt hiszem 6 évig beszélgettünk. Nők mindketten. Egy campingben nyaraláskor a parton állva kezdtünk el beszélgetni. Aztán telszám váltottunk. Én akkor 40-es, Ő 60-as volt. Lépésről lépésre "mindent" megtudtunk egymásról. Tudtam a lányairól. A jó és rossz tulajdonságaikról... Ő is tudott sok mindent... Sokszor adtunk egymásnak tanácsot. Volt, hogy a véleményét kértem. Aztán vége lett. Most családban él. Üzenetben, szülinapkor tartjuk de ezek már nem az az egymást segítő beszélgetések. A férjem nagyon gyakorlatias ember. Ő azt mondja: ne problémázz, ne lelkizz! Szóval kérdező én megértelek.
júl. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan küzdősportos lány, aki a mindennapi életben is agresszívebb, vagy az szeretne lenni?

Legtöbben csak a mozgás miatt űzik a küzdősportot. De régen ismertem olyan lányt, aki adrenalinpluszos volt, és néha a mindennapi életben is kipróbálta magát. Ha ráhajtott részeg pasi, v hasonló szituk. Létezik ma is ilyen? Pasik! A kérdés lányoknak szól! Gúnyos...

Van valaki, aki rajtam kívül hiányolja a mindennapi (közigazgatási jellegű) hivatalos kapcsolatokat?

Nehezen hiszek az alkalmi jellegű ünnepek (pl. szilveszter,) sorsfordító erejében. Babonának, értelmetlen néphagyománynak tartom a "kötelező jókedv"-et. Az óvatos optimizmussal nincs semmi bajom, de az más lapra tartozik.

Hol találhatnék olyan lányt,aki mellett elfelejthetném a mindennapi problémákat?

Mivel sokat vagyok egyedül,sokat is gondolkozok,mindennap ugyanazokon általában.A problémáimon.Hol találhatnék olyan lányt,aki mellett úgy érezhetném,minden rendben van?És nem vagyok egyedül,mert őt érdeklem és segít?

Valaki tud segíteni a mindennapi motivációban?

Edzenék otthon de elkezdeni nehéz😆

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!