Miért olyan nehéz egy sima, normális férfi-nő barátságot összehozni a mindennapi hajtás mellett?

válasza:

válasza:Azért, mert agyhalott vagy. Ki a fsz akar egy hozzád hasonló lúzerrel lelkizni meg a vinnyogását hallgatni?
Kb ez jön át a kérdésed alapján az embereknek.
Na ezért nem találsz senkit.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Legtöbben csak a mozgás miatt űzik a küzdősportot. De régen ismertem olyan lányt, aki adrenalinpluszos volt, és néha a mindennapi életben is kipróbálta magát. Ha ráhajtott részeg pasi, v hasonló szituk. Létezik ma is ilyen? Pasik! A kérdés lányoknak szól! Gúnyos...
Nehezen hiszek az alkalmi jellegű ünnepek (pl. szilveszter,) sorsfordító erejében. Babonának, értelmetlen néphagyománynak tartom a "kötelező jókedv"-et. Az óvatos optimizmussal nincs semmi bajom, de az más lapra tartozik.
Mivel sokat vagyok egyedül,sokat is gondolkozok,mindennap ugyanazokon általában.A problémáimon.Hol találhatnék olyan lányt,aki mellett úgy érezhetném,minden rendben van?És nem vagyok egyedül,mert őt érdeklem és segít?
Edzenék otthon de elkezdeni nehéz😆
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!