Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy fiú-lány BARÁTSÁG vége/elv...

Egy fiú-lány BARÁTSÁG vége/elvesztése is fájhat úgy mint egy szakítás?

Figyelt kérdés

aug. 10. 14:52
 1/5 anonim válasza:
68%
Nekem igen. 1 hét táppenzre mentem utána. Teljesen magam alatt voltam. Neked mi a sztorid? Jöhet privátba is. 28N
aug. 10. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Kezdjük ott, hogy fiú-lány barátság a hagyományos 1:1-es felállásban NEM LÉTEZIK. Mert egyik fél úgyis többet akar majd, tehát vagy szerelem lesz a vége, vagy sértődés. Úgy működhet a dolog, hogy pl 4-es barátság, 2 fiú-2 lány, mert ott megoszlanak az energiák, nincs akkora lángolás, tűz, mint 1:1-ben.
aug. 10. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Igen, egy barát elvesztése is fáj. A neme lényegtelen ebből a szempontból.

#2 Természetes létezik. A barátság pedig mindig 1:1. Két ember között van. Az hogy együtt járkálnak társaságba egy dolog (ami sok problémát vet fel egyébként).

aug. 10. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Csak lány barátokkal szakadt meg eddig a kapcsolat (kettővel), de mindegyik fájt legalább annyira, ha nem jobban, mint mikor a párom zárta le a dolgokat. Fiú-lány barátság lezárását nem tudom, mert a fiú gyerekkori barátom még mindig a barátom, de szerintem ugyanúgy fájna, lehet, hogy jobban, mert együtt nőttünk fel.
aug. 10. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, sosem ragaszkodtam még senkihez se annyira, hogy depizzek az elvesztésén.

Biztosan lehet olyan fájdalmas, ha 3rzékeny ember vagy.

tegnapelőtt 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Egy ilyen szakítás után van még "visszaút"?

Sziasztok, érdekelne, hogy szerintetek innen van-e még visszaút. A történet: Barátnőmmel Május óta vagyunk együtt, és nagyon boldogok voltunk, nagyon szeretjük egymást. Ott volt nekem mindig, számíthattam rá,és ő is rám. Az elmúlt 2-3 hónap viszont kissé zavaros volt,...

Azt mondta elvesztette önmagát?

Szakított velem, mert hogy elvesztette önmagát, de azt mondja szeret és neki is fáj, hogy ezt kell tennie. Nem értem, nem korlátoztam soha semmiben, inkább ő engem pár dologban. Mire gondolhat?

Hogyan szerezzem vissza az exem?

2 hete szakítottunk az indok az érzések elveszítése és az hogy nem irányítottam a kapcsolatot volt, viszont ugyanúgy beszélünk mint előtte csak nyálasság nélkül. Hogyan kéne ráeszméltetnem hogy hibázott azzal hogy elengedte az egyetlen embert aki úgy szereti aki és nem egy kurvát lát benne?

Hogyan dolgoztátok/dolgoznátok fel a biztonság elvesztését? Mennyi ideig tartott,míg elgyászoltátok a szakítást és újra önmagatokra találtatok?

A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem őt, de már nem vonzódom hozzá. Kiskamasz korunk óta együtt vagyunk, szép élményeink voltak. Igazából nemrég jöttem rá, hogy nekem ő a biztonságot nyújta, a biztonsag érzését, és nem is a vonzalmat. Nem voltam még...

Szakítsak a barátnőmmel, mert nem szűz?

A szüzességem egy olyan lánnyal akarom elveszíteni, aki nem szűz. Nem tudom, hogy emiatt megéri-e szakítani vele. Nem biztos, hogy találok hozzá hasonló lányt, aki szűz. Vagy van valami különbség a kettő között?

Barát elvesztése szerinted is felér egy szakítással? Szerintem sokkal fájdalmasabb. Ha volt ilyen élményed, hogyan heverted ki?

A mattra lerészegedés meg hasonlók nálam nem opció. Minden más könnyítő praktikát szívesen olvasok :/

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!