Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Bűntudat

Mit csináljak? Bűntudat

Figyelt kérdés
Egyik barátom meghívott egy csapatot kerti bulira, mindenki megérkezett, a házigazda viszont sehol. A vécéből szedtük össze hót szarosan és full uncouncious volt. Mindenki segíteni akart neki de én beparáztam és hazajöttem, most bűntudatom van.

ma 19:20
 1/5 A kérdező kommentje:
2 napja értem forgolódok
ma 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:
*ezen
ma 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Uuuunalmas... szerinted egyedül te láttad a Sárkányok Háza legutóbbi részét?
ma 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Tolmácsot kérek!
ma 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:

5

Az egyik barátja, föltehetőleg a házigazda. Viszont a szövegkörnyezetből nem lehet teljesen kikövetkeztetni, hívott valószíűleg 5-20 embert egy bulira ami egy kertben zajlott. A házigazda, aki lehetséges, hogy a barátja, aki hívta az embereket nem volt sehol. Sajnos az nem derül ki hogyan találták meg őt, viszont megtalálták. A WC-ben. Nem volt az öntudatánál, gyaníthatóan ittas állapotban volt, viszont ez sem derül ki a szövegkörnyezetből. Ennek a hírére mindenki segíteni szeretett volna a házigazdán, viszont az elbeszélő valamért megijedt és inkább hazajött. És most amiatt érez bűntudatot mert nem segített rajta.

UI: Egyébként szerintem ő sincsen a helyzet magaslatán.

ma 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Mit csináljak hogy ne legyek folyton féltékeny?

Van egy húgom, aki okosabb nálam, tehetségesebb azokban a dolgokban amiket én szeretek csinálni... Idén felvételizet és bekerült egy olyan gimibe, ami benne van a top 30ban. A szüleim agyon dicsérik (amit persze megértek). Örülök, hogy ilyen sikeres, hogy neki...

Normális hogy bűntudatom van, mit csináljak?

Volt egy 18 éves barátom aki 100kmre lakik tőlem. Tavasszal megismerkedtem vele az elején nagyon jó volt utána már nem volt kedvem beszélgetni vele egyszerűen.. közben találkoztunk párszor. A srác elég mély depressziós, csomószor volt pszichiátrián mert szar az...

Bűntudatom van, mit csináljak?

Van egy kolleganőm a munkahelyemen, aki olyan mintha a pótanyukám lenne. Ő 8, én 4 órában dolgozunk megváltozott munkaképességűként. Szeptember 1 től a bruttó bérem megemelték 100 ezerről 151 ezerre mert jól dolgozom és nincs velem gond de nem merem elmondani a...

Mit csináljak, hogy megbocsájtson az egyik legjobb barátnőm?

Csináltunk közösen egy szerepcsoportot, ami az én ötletem volt, én ma szerettem volna kezdeni, de ő csak holnap ér haza a nyaralásból és szerintem megharagudott rám. Bocsánatot kértem, de rá sem hederített, mit csináljak? Mardos a bűntudat....

Nagyon bűntudatom van ez a lány miatt. Mit csináljak?

Van egy lány aki nagyon aranyos Skypeon ismertem meg, tényleg nagyon kedves, és én tudom, hogy bejövök neki. Az a baj a lánnyal, hogy 120 kiló, és tényleg elég dagi, és nagyon rossz embernek érzem magam, hogy ez miatt nem szeretnék tőle semmit. Vagyis szeretnék, de...

Mit csináljak ha valaki mérges rám?

Alig ismerem, fiú . Megtudtam valamit és rákérdeztem nála. Rosszul esett neki h a magánéletében turkálok. Mérges lett és kérdezte homnan tudom. Nem mondhattam el neki hogy a legjobb barátnőmtől. Közölte h nem beszélünk többet, és letiltott. 18/L Debrecen

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!