Miért csinálják ezt velem? 19F
Én az a fajta fiú vagyok, aki sokat törődik a barátaival. Szeretem őket meglepni ajándékokkal, ha kérnek valamit én szívesen teljesítem. Nem használnak ki, csak nem adnak vissza annyit amennyit én adok nekik bármiben is nézzük ezt.
És ez most fogalmazódott meg bennem, mert a múlt héten volt a szülinapom. Felköszöntöttek meg minden, de ebben a hónapban egy másik barátunknak is lesz szülinapja és ... ... neki meglepetés bulit csinálnak :'(
Nem tudom mit csináltam rosszul, lehet túl gondolom ezt az egészet, de szerintem nem. Meg is érteném, ha ez a személy mondjuk "menőbb" lenne mint nálam, de NEM AZ. Nem értem hogy ő mivel jobb nálam és hogy ha én többet kedveskedem a barátaimnak, miért az kap meglepetés bulit, aki semmivel nem csinál többet mint én, SŐT semmit!
Ha valakinek bármilyen tanácsa van mit csináljak vagy bármit amit gondol erről írja le kérem. Előre is köszönöm.
19F
Valakinek most jutott eszébe, most kapott észbe, hogy lehetne meglepetés bulit szervezni- nem hiszem, hogy ellened, vagy kevesebbnek tartanak, téged is köszöntöttek. De hadd köszöntselek én is:
Isten éltessen Te 19 éves!
neked írta Tóth Árpád:
"Fölöttem a tejút azért ragyog,
Mert én nézem, és húszéves vagyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!