Most ezért tényleg kell a sértődöttet játszani?
A barátnőm megsértődött mert felhívott hogy találkozunk-e ( igaz tegnap megígértem) de eszembe jutott hogy a kisebbik lányomnak ma van a születésnapja, és mennem kell neki játékot venni.
Miért kell ezen ki akadnia??
mA JUTOTT ESZEDBE, HOGY A GYEREKEDNEK SZÜLINAPJA VAN?
nAGYON GÁZ VAGY
Te mint masik no, vagyis baratno vagy?
Esetleg a holgy partnere, mint ferfi?
Egyebkent egyik esetben is tulzas a sertodes.
Igazából nem publikus kapcsolat!
( Fejemhez dörgölte hogyha nem "dolgozom" igazán foglalkozhatnék vele is. ) Dolgozom csak főnök vagyok
Engem is kiakaszt, ha olyat hallok, hogy valakinek aznap jut eszébe, hogy a gyerekének szülinapja van és AZNAP kell VALAMIT vennie neki, MERT én úgy nőttem fel, hogy hónapokkal előre meg van véve, és az a természetes.
Hovatovább még az is kiakasztana, hogy ez azután jutna eszébe, hogy elígérkezett nekem és nem tartja be az ígéretét mert szintén úgy nőttem fel, hogy ezeket a dolgokat jó előre megtervezzük és nem másítjuk meg az ígéretünket.
7: Akkor még harmadik okként azon is kiakadnék, hogy ráadásul két "baki" kiküszöbölésének megoldását sem vagy hajlandó meglépni az egyetlen ésszerű módon.
Teljesen igaza van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!