Szerintetek ez normalis? Vagy csak en tuloznam el?
Figyelt kérdés
Szoval harman kivettunk egy harom szobas lakast, mivel egyetemistak vagyunk. Az egyik csaj azonban havi rendszeresseggel felhoz magahoz hetvegere meg 1-2 embert. Igaz ugyan, hogy kulon szobank van, de azert szerintetek ez normalis?2014. máj. 16. 13:05
1/20 anonim válasza:
Szerintem te túlzod el, most miért ne hozhatna vendégeket? Vagy talán rendszeresen hajnalok hajnaláig tombolnak és bömböltetik a zenét?
2/20 A kérdező kommentje:
Hat volt mar ra pelda, hogy ejjel 4kor arra ebredtem meg, hogy csapkodjak az agyat, mert nem tudjak kihuzni, vagy este nem lehetett aludni, mert vihorasztak.
2014. máj. 16. 13:09
3/20 A kérdező kommentje:
Miert ne hozhatna vendegeket, azert, mert mi nem szalloda vagyunk. Senki masnal nem hallottam meg ilyet, hogy minden honapban 1x megszalljak a lakast.
2014. máj. 16. 13:10
4/20 anonim válasza:
Hát akkor beszéljétek meg vele, hogy azért mondjuk éjfél után ne hangoskodjanak már, azért az betartható, vagy legalább szóljon előre, ha ilyen tervei vannak.
5/20 A kérdező kommentje:
Van, hogy hetekig hozzam se szol, pedig egy lakasban lakunk, ha meg hozzam szol nagy ritkan, akkor olyan felsobbrenduen beszel...
2014. máj. 16. 13:12
6/20 anonim válasza:
"Miert ne hozhatna vendegeket, azert, mert mi nem szalloda vagyunk. Senki masnal nem hallottam meg ilyet, hogy minden honapban 1x megszalljak a lakast."
Hát ezek szerint te reagálod túl; sem én, sem mások nem problémáztak ezen, ha a lakótársak vendégeket hoztak fel, még csak hallani sem hallottam ilyesmiről, hogy valaki ezen problémázzon és nem azon, hogy mondjuk zajonganak késő este is (mert az még érthető is).
7/20 A kérdező kommentje:
Nekem lenyegeben az a problemam, hogy nem lehet olyankor azt csinalni, amit az ember szeretne, mert lesni kell, hogy mikor lehet bemenni a furdoszobaba, mikor lehet kimenni enni, nehogy veletenul ott legyenek, es olyankor csak en erzem magam kenyelmetlenul..
2014. máj. 16. 13:17
8/20 anonim válasza:
Na csak kiderült végül, hogy leginkább vele van gondod, nem csak azzal, amit csinál. Ha a 3. lakótársadat nem zavarja, akkor tűrnöd kell, vagy költözni.
9/20 anonim válasza:
Ha a két lakótárs nem zavar, fürdőbe menéskor, kajáláskor, akkor még plusz egy ember miért zavar havonta egyszer?
Nyilván az embernek van olyan igénye, hogy a barátai meglátogathassák időnként. Elvégre ez egy albérlet, nem apácazárda.
10/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ot zavarja, mivel altalaban o nincs ilyekor itt, ha meg megis itt van, o tud rola, hogy vendegeket hoz fel, es altalban o ismeri is oket.
2014. máj. 16. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!