Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez normalis? Vagy...

Szerintetek ez normalis? Vagy csak en tuloznam el?

Figyelt kérdés
Szoval harman kivettunk egy harom szobas lakast, mivel egyetemistak vagyunk. Az egyik csaj azonban havi rendszeresseggel felhoz magahoz hetvegere meg 1-2 embert. Igaz ugyan, hogy kulon szobank van, de azert szerintetek ez normalis?
2014. máj. 16. 13:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem te túlzod el, most miért ne hozhatna vendégeket? Vagy talán rendszeresen hajnalok hajnaláig tombolnak és bömböltetik a zenét?
2014. máj. 16. 13:07
 2/20 A kérdező kommentje:
Hat volt mar ra pelda, hogy ejjel 4kor arra ebredtem meg, hogy csapkodjak az agyat, mert nem tudjak kihuzni, vagy este nem lehetett aludni, mert vihorasztak.
2014. máj. 16. 13:09
 3/20 A kérdező kommentje:
Miert ne hozhatna vendegeket, azert, mert mi nem szalloda vagyunk. Senki masnal nem hallottam meg ilyet, hogy minden honapban 1x megszalljak a lakast.
2014. máj. 16. 13:10
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor beszéljétek meg vele, hogy azért mondjuk éjfél után ne hangoskodjanak már, azért az betartható, vagy legalább szóljon előre, ha ilyen tervei vannak.
2014. máj. 16. 13:11
 5/20 A kérdező kommentje:
Van, hogy hetekig hozzam se szol, pedig egy lakasban lakunk, ha meg hozzam szol nagy ritkan, akkor olyan felsobbrenduen beszel...
2014. máj. 16. 13:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"Miert ne hozhatna vendegeket, azert, mert mi nem szalloda vagyunk. Senki masnal nem hallottam meg ilyet, hogy minden honapban 1x megszalljak a lakast."

Hát ezek szerint te reagálod túl; sem én, sem mások nem problémáztak ezen, ha a lakótársak vendégeket hoztak fel, még csak hallani sem hallottam ilyesmiről, hogy valaki ezen problémázzon és nem azon, hogy mondjuk zajonganak késő este is (mert az még érthető is).

2014. máj. 16. 13:14
 7/20 A kérdező kommentje:
Nekem lenyegeben az a problemam, hogy nem lehet olyankor azt csinalni, amit az ember szeretne, mert lesni kell, hogy mikor lehet bemenni a furdoszobaba, mikor lehet kimenni enni, nehogy veletenul ott legyenek, es olyankor csak en erzem magam kenyelmetlenul..
2014. máj. 16. 13:17
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Na csak kiderült végül, hogy leginkább vele van gondod, nem csak azzal, amit csinál. Ha a 3. lakótársadat nem zavarja, akkor tűrnöd kell, vagy költözni.
2014. máj. 16. 13:17
 9/20 anonim ***** válasza:
95%

Ha a két lakótárs nem zavar, fürdőbe menéskor, kajáláskor, akkor még plusz egy ember miért zavar havonta egyszer?

Nyilván az embernek van olyan igénye, hogy a barátai meglátogathassák időnként. Elvégre ez egy albérlet, nem apácazárda.

2014. máj. 16. 13:19
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ot zavarja, mivel altalaban o nincs ilyekor itt, ha meg megis itt van, o tud rola, hogy vendegeket hoz fel, es altalban o ismeri is oket.
2014. máj. 16. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!