Szerintetek ez normalis? Vagy csak en tuloznam el?
Szerintem nem az a gond hogy felhoz vendégeket, hanem hogy nem szimpatikus neked a lány (gondolom te is az vagy). És ezért keresel valami gagyi indokot, hogy leszóld, nem szép dolog.
egy albérletben teljesen normális hogyha valaki vendéget fogad, ez nem egy börtön.
Gondolom irigy vagy rá, hogy neki vannak barátai.
24F
Utolso!
O lenne az utolso ember, akire irigy lennek :))
Baratai vannak? Egyik se a barartja, hanem mind rokona, unokatestvere.
1x hozot fel baratnot, utana meg elmondta, hogy mennyire ilyen ez a csaj, meg olyan....
:))
Ha HAVONTA jön hozzá valaki, azért nem szólhattok.
Attól, hogy a VENDÉG ott van, ugyanúgy tudod használni a lakás közös részét.
Ha éjjel túl hangosak, akkor bekopogsz, és megkéred, hogy legyenek csöndesebben, ha nappal nevetgélnek, az normális.
Itt EGY emberrel van gond és az TE VAGY!!!!
Igen, havonta 1x, mivel a tobbi hetvegen vagy o megy haza, vagy mi.
Hat persze, hogy velem van a gond, te biztosan meg tudtad allapitani igy neten keresztul.
Igen VELED van a gond, mondom ezt úgy, hogy 6 évig koliban laktam, és jelenleg is 3-an vagyunk egy lakásban.
Vannak idegesítő dolgok, ha valaki hangoskodik, iszogatnak, de azért havi egyszer nehogy már ne bírd ki. Még ha valaki életvitel szerűen ott lakna, heti 7x, azt megérteném hogy nem tetszik, na komolyan....havi 1 nap miatt ennyit balhézni?
Elmondanám, hogy egy koleszban, ahol 2-3-4en vagytok, ott is néha, vagy nem is néha ott szokott aludni barát, barátnő, de egy külön szobában meg nehogy már zavarjon. Gondolom a fürdőt se 0-24-ben használod, ha 1 napot nem bírsz hi akkor te nem vagy normális.
Meg, ha hely is van és nem zsúfolódtok, akkor tényleg nem értem miért ekkora baj. A költségeket, már amit egy-két nap lehet "okozni" sem veled fizetteti ki gondolom. Szerintem ezt simán ki lehet bírni. Jó, én se örülnék, ha egy idegen mászkálna a lakásomban, de mivel nem vagy egyedül ez is előfordulhat.
előző voltam
Amikor barátnőmmel TERVEZTÜK,hogy albérletbe költözünk együtt.Már akkor megbeszéltük,hogy ő is én is bárkit felvihetek ott is alhat 1 napot.De nem minden hétvégén.Havi 1x-2x hozzám is jöhetnek és hozzá is.
Együtt élés más emberekkel kompromisszumhoz vezet máshogy nem lehet megoldani az együtt élést.Mondjuk valahogy nekem ez sosem okozott gondot.
Beszéld meg vele,hogy éjfél után egy kicsit halkabban.Vagy használj fül dugót.De ez a "lesnem kell a fürdőszobát" hát basszus bekopogsz ha foglalt vársz pár percet.Havi 1x ennyi kellemetlenség szerintem semmi ha egy közösségben laksz.
Esznek a konyhában.Ott laksz kimész megcsinálod a kaját és bemész a szobádba.Ennyi.
Most akkor akadjak ki,hogy a szüleim havonta 2x csinálnak házibulit. Itt van vagy 10 ember és hangosan hallgatják a zenéket amiket nem szeretek,meg vihorásznak?
Jó persze ismerem őket,de azért ha pihenni szeretnék akkor nem éppen lehet,mert panelban vékonyak a falak hiába zárom be az ajtót.De kibírom,mert még ha a családdal is de együtt élés több emberrel.
Te túlzod el.
Ha ennyire zavar tervezz be vmi programot.
"Nekem lenyegeben az a problemam, hogy nem lehet olyankor azt csinalni, amit az ember szeretne, mert lesni kell, hogy mikor lehet bemenni a furdoszobaba, mikor lehet kimenni enni, nehogy veletenul ott legyenek, es olyankor csak en erzem magam kenyelmetlenul.."
Ez a lakótársi élet velejárója. Ha ez a bajod, akkor neked maga az életforma nem való. Én is örültem, amikor elköltöztünk külön lakásba, hogy sose foglalt a fürdőszoba, hogy pucéran mászkálhatok, ha kedvem tartja.
Mondjuk hülye lakótársam nekem is volt, folyton lefoglalta a fürdőszobát, rendszeresen akkor áztatta a valagát, amikor más munkába készülődött volna, éjfél körül kornyikált a szobájában, meg hajnalban porszívózott. Meg hülye vendégei is voltak, de önmagában vele sem az volt a baj, hogy vendégeket hívott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!