Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyen egy barátnő?

Ilyen egy barátnő?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel a munkahelyen ismerkedtem meg.Hamar összebarátkoztunk. Ő sokkal idősebb mint én és neki nem lehet gyereke. Sokszor sokat jàrtunk mindenfelé. Mivel nem volt párkapcsolatunk. Én megismerkedtem egy fiúval, azóta nagyon jól alakul közöttünk minden. Barátnőm amint megtudta hogy barátom van mondta hogy ő biztos nem fogok vele foglalkozni. Azt is mondta hogy a baràtom elad prostinak. Teltek a napok én boldog voltam, vagyok a párom mellett. Facen irtam a barátnőmnek hogy mizujs?? De volt hogy nem válaszolt, látszott hogy fenn volt, osztogatott, lájkolt. Volt hogy amikor irtam neki azt válaszolta hogy filmezik és nem ér rá vàlaszolni. Pár napja pedig azt vettem észrr hogy kitörölt az ismerősei közül. Ráadásul a testvéremet is, akinek semmi köze hozzá. Kollégámmal közel laknak egymáshoz, most őtt is elkerüli.
2016. jún. 21. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A nő tuti, hogy szellemileg, lelkileg komosan károsult a múltban, ha ilyen komplexusai vannak.

Lehet, hogy bele betegedett, hogy nem lehet gyereke és ezért nem akar kapcsolatot kialakítani és kerüli azokat, akiknek van kapcsolata. Illetve a férfiakat is.

De ez csak találgatás.

2016. jún. 21. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ha semmivel nem bántottad meg, akkor valószínűleg az első válaszolónak van igaza. sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni, vannak ilyen emberek akik nem tudnak örülni más boldogságának, én is ismerek ilyet. ha másnak jobb mint neki, az fáj a lelkének és így viselkedik. gondolom a te "barátnődre" még az is rátesz hogy neki nem lehet gyereke :/
2016. jún. 21. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Másfelé megy az életetek.

Valószínűleg azért barátkozott veled hamar össze, mert neked sem volt párod, így úgy érezte, hasonló vagy hozzá.

Most már te máshogy élsz, mint ő. És neki úgy tűnik, hogy ez számít, hogy ugyanúgy éljetek.

Szerintem ne bosszankodj ezen. Ha fontos neked, akkor beszéld meg vele. De ha nem megy, akkor nem kell erőltetni.

2016. jún. 21. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Te mindvégig udvarias voltál és hoztad a szokott formádat. Róla pedig egyből lejött, hogy egy irigy, élettelen kétszínű ember.

Irigy, mert olyat hogy elad téged prostinak a pasid, értelmes ember nem mond. Biztos az is a baja, hogy neked lehet nemi életed a pároddal, neki meg senki sincs.

Élettelen, mert a facebookon éli világát, meg a munkába temetkezik, semmi normális baráti társaság, fogadok hogy nem jár el szórakozni se. Ott eszi a fene.

Kétszínű, mert egy nyitott oldalát mutatta, barátkozós volt, most meg egyből szarik rád.

Amiket írtam azt keresztülhúzhatja az a tény, hogy MUNKAHELYI légkörben az emberek alkalmazkodni igyekeznek egymáshoz, és általában tisztes távolságot tartanak meg. Munka időn kívül sose ülnek össze semmire, nem hívják egymást meg saját rendezvényeikre, összejövetelekre.

2016. jún. 21. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy lelkileg roncs nő, aki csak ugyanilyen emberekkel tud kapcsolatot létesíteni. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
2016. jún. 21. 11:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Én már vágytam egy ilyen kapcsolatra, több évig voltam szingli és ráadásul a volt pàrom kihasznált, megalàzott. Ezek után vágytam egy normális férfira. És egy temetésen is túl van a családom. Lehet hogy picit elhanygoltam, de probáltam keresni és amit fent irtam azok vártak.
2016. jún. 21. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló "barátnőm".

Irigy, hogy te továbbléptél és van valakid.

2016. jún. 21. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!