Ilyen egy barátnő?
A nő tuti, hogy szellemileg, lelkileg komosan károsult a múltban, ha ilyen komplexusai vannak.
Lehet, hogy bele betegedett, hogy nem lehet gyereke és ezért nem akar kapcsolatot kialakítani és kerüli azokat, akiknek van kapcsolata. Illetve a férfiakat is.
De ez csak találgatás.
Másfelé megy az életetek.
Valószínűleg azért barátkozott veled hamar össze, mert neked sem volt párod, így úgy érezte, hasonló vagy hozzá.
Most már te máshogy élsz, mint ő. És neki úgy tűnik, hogy ez számít, hogy ugyanúgy éljetek.
Szerintem ne bosszankodj ezen. Ha fontos neked, akkor beszéld meg vele. De ha nem megy, akkor nem kell erőltetni.
Te mindvégig udvarias voltál és hoztad a szokott formádat. Róla pedig egyből lejött, hogy egy irigy, élettelen kétszínű ember.
Irigy, mert olyat hogy elad téged prostinak a pasid, értelmes ember nem mond. Biztos az is a baja, hogy neked lehet nemi életed a pároddal, neki meg senki sincs.
Élettelen, mert a facebookon éli világát, meg a munkába temetkezik, semmi normális baráti társaság, fogadok hogy nem jár el szórakozni se. Ott eszi a fene.
Kétszínű, mert egy nyitott oldalát mutatta, barátkozós volt, most meg egyből szarik rád.
Amiket írtam azt keresztülhúzhatja az a tény, hogy MUNKAHELYI légkörben az emberek alkalmazkodni igyekeznek egymáshoz, és általában tisztes távolságot tartanak meg. Munka időn kívül sose ülnek össze semmire, nem hívják egymást meg saját rendezvényeikre, összejövetelekre.
Nekem is volt hasonló "barátnőm".
Irigy, hogy te továbbléptél és van valakid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!