Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 26 eves vagyok es nem merek...

Alibaba15 kérdése:

26 eves vagyok es nem merek elni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egyszeruen nem merek elni allandoan csak bent kuksolok a 4 fal kozott. Meg barataim sincsennek. Amikor kilepek az utcara meg a kedvem is elmegy az elettol. Az onbizalmam tejesen a beka segge alatt van. Csak a szobamban vagyok ha epp nem dolgozom es alszom. Ki menni nincs kedvem. Ugy velem hogy ezt hogy igy erzek mar ezt csak is a magassagomnak koszonhetem, mert az emberek nem kezelnek egyenrangunak mert alacsony vagyok. Egyetlen egy baratom sincs sajnos meg a szuleim sem hallgatnak meg. A noverem es a hugom is amikor mondtam nekik, hogy zavar a magassagom es mar elni sincs kedvem emiatt csak lehulyeztek. Ugy erzem senkire sem szamithatok az eletben. Nem talalok magamnak baratnot sem a magassagom miatt, mert a legtobb no elutasit vagy eppen nem jovok be nekik. Allandoan amikor kilepek az utcara azt meregetem hogy ki magasabb nalam es altalaban mindenki. Mar tobb honapja folyik ez hogy kilepek az utcara es hozzamerem magam valakihez es allandoan kisebb vagyok. Nem is az hogy alacsonynak latom magam, mert sajnos tenyleg alacsony vagyok es a csajok emiatt eszre sem vesznek engem. Fent vagyok egy tarskereso oldalon es minden csaj az elvarasainak 170 feletti pasit keres. Es hiaba irok nekik nem irnak vissza. Szoval gyakorlatilag, a testvereim leszarjak mi van velem, a szuleim is, nincsennek haverjaim es 2 eve mar baratnom sincs. Teljesen egyedul vagyok es elni sincs kedvem es nem tudom mit tegyek. Es ez mind a magassagom miatt van.
2016. jún. 25. 06:47
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyava, csak mert bele faradtam, hogy a legtobb no elutasit a magassagom miatt. Az utolsok randimon is az volt a baj mert a csaj megmondta hogy lehetnek magasabb is. Gyava meg tenyleg nem vagyok, mert el fogom toretni a sipcsontom hogy magasabb legyek.
2016. jún. 25. 12:44
 12/31 anonim ***** válasza:
72%
De gyáva vagy, mert bent kuksolsz. Vannak alacsony lányok is, de gondolom ez az önsajnálat is lehet egy kizáró ok. Sok a felesleges műdráma. Ha el fogod törni a sípcsontodat attól még nem leszel magasabb. Te tényleg 26 éves vagy? Gondolom agyilag sokak fiatalabb vagy? :D
2016. jún. 25. 12:56
 13/31 A kérdező kommentje:
Mivel a magassagnovelo mutet ugy csinaljak hogy eltorik a sipcsontod de igen magasabb lehetek. Nem vagyok gyava csak nem tudom elfogadni magam es magasabb akarok lenni nem a csajok miatt, hanem magam miatt mert szeretnek normalis legalabb 170 cm folott lenni. Nagyon zavar a magassagom es nem erzem magam normalis embernek noi magassaggal. Higgyetek el hogy nincs szuksegem pszichologusra, csak szeretnek magasabb lenni. Es boldogabb lennek a mutet utan mert lenne egy normalis magassagom es visszanyernem az onbizalmamat.
2016. jún. 25. 13:06
 14/31 anonim ***** válasza:
60%

196 centis magassággal is ugyanúgy pofára ejthetnének a nők, mint 166 centivel... benne van a pakliba, hogy valami nem sikerül, és ilyen kerülhetsz egy hullámvölgybe. Érezheted magad kevesebbnek, érezheted azt is, hogy neked ez soha nem fog sikerülni, de ha ezután talpra állsz, akkor az önerőből fog történni, a kitartásod, és küzdeni akarásod miatt, nem a magasságod miatt.

De nekem 8, töresd el amidet csak akarod...

2016. jún. 25. 13:43
 15/31 anonim ***** válasza:
*ilyenkor
2016. jún. 25. 13:44
 16/31 A kérdező kommentje:
Basszus az elobb irtam, hogy nem a nok miatt csinalom, hat ezt komolyan nem hiszem el hogy itt az emberek ilyen ertetlenek. Irtam hogy magam miatt csinalnam mert magasabb akarok lenni, mert nem akarok noi magassaggal elni. Mit nem lehet azon megerteni hogy magam miatt csinalom? Sok an azt hajtogatjatok hogy nem lesz semmivel sem jobb. Dehogyis nem lesz jobb eleve jobban fogom erezni magam a boromben mert nem lesz szaros noi magassagom es nem leszek alacsonyabb mindenkinel.
2016. jún. 25. 13:50
 17/31 anonim ***** válasza:
60%

A leírásodban még azért sírtál, mert nem találsz barátokat, és barátnőt... most akkor hogy is van?

Inkább az agyadban tegyél rendet.

2016. jún. 25. 14:46
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Magasságnövelő műtét? De minek, pár centiért? Amúgy se lennél 180 és 190 cm sem. Nem beszélve arról, hogy összetörnék a csontjaidat és bizonyára drága mulatság is lenne számodra. Azt mondod magadért teszed igaz? De valójában másokért tennéd, hogy másnak lássanak, másoknak próbálsz megfelelni nem pedig magadnak. Nem véletlenül zavar, hogy alacsony vagy. Mások szemével nézed magad. Mindenkinek vannak hiányosságai, amit el kell fogadni, mert senki sem tökéletes. Valójában neked a siránkozásoddal van baj és pszichológusra lenne szükséged nem egy magasságnövelő műtétre. Hiába lennél magas, ha ilyen a felfogásod. Mindig lenne valami más problémád, amire foghatnád.
2016. jún. 25. 15:04
 19/31 A kérdező kommentje:
Az a masik dolog, hogy nem talalok magamnak baratnot, az elso hogy magasabb akarok lenni mert nem erzem noi magassaggal jol magam.
2016. jún. 25. 15:08
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem lennél annyival magasabb, hogy megérje.
2016. jún. 25. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!