Mit tegyek, ha a legjobb barátnőm kibeszél több emberrel is? 13/L
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy a barátnőm átjött az iskolánkba, nekem közben volt egy lány, akit nagyon megszerettem, és lényegében csak vele voltam iskolaidőben. Persze a legjobb barátnőmet sem hanyagoltam el addig, amikor csak lehetett találkoztunk, meg beszélgettünk fb-n. De amikor ő átjött év közben, akkor ezt meghallotta valakitől, hogy én milyen jóban lettem a másik lánnyal, és sikeresen szét is szedett minket, hogy nehogy már másokkal barátkozzak. Ezek után tök jól megvoltunk, a lányt akivel jóban voltam, vele nem is foglalkoztam, mert ugye "összevesztünk" és a régi legjobb barátnőm (Hívjuk most Kingának:D) elvette az egész szabadidőmet, szóval még időm sem volt arra, hogy megbeszéljem vele a dolgokat. Egyszer Kinga nálunk aludt, és "profilt cseréltünk" egy órára. Meg is adtuk egymásnak a jelszavunkat meg minden, és beléptem. Tök jól elvoltunk, és egyszer csak felugrott egy üzenet ahol két lány volt az osztályunkból, meg egy fiú, és éppen engem r***ancoztak. Feljebb tekertem, és Kinga se mondott éppen szép dolgokat rólam.. Szerintem teljesen elfelejtkezett erről a csoportról, vagy nem is tudom..Ezután már egész este csak csendben voltam, mielőtt még megint találna bennem valami csámcsogni valót. Utána reggel hazament, én pedig nem is keresem őt azóta. Párszor megpróbálkoztunk azzal, hogy beszélgessünk, de nem ment. Tegnap pedig megírtam neki, hogy nem volt az a csoport szép dolog, erre meg besértődött, és mindenkinek azt mondja el, hogy én ilyen csoportokat csinálok róla, ahol kibeszélem őt. Ő az "osztályvezér", ezért inkább nem is szállok harcba vele. Szerintetek mit csináljak? Hagyjam az egészet, vagy megpróbáljam a lehetetlent, és beszéljek vele?2016. júl. 1. 01:30
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez lenne a legjobb megoldás, de még valami visszahúz hozzá...
2016. júl. 1. 01:32
3/6 anonim válasza:
Osztályvezért, mint valami kasztrendszerben :D Elmondom a tutit: egész egyszerűen szard le!
4/6 A kérdező kommentje:
Na ez megmosolyogtatott!:D
2016. júl. 1. 01:37
5/6 anonim válasza:
Szerintem se foglalkozz vele,nem érdemli meg
6/6 Equestian válasza:
Velem is ilyesmi van és tudom hogy milyen rossz érzés de én nem merem lekoptatni a barátnőm pedig ugyanezt csinálja sőt😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!