Szerintetek mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Pár hete elkezdtem használni ilyen ismerkedős alkalmazásokat és hát vagy én vagyok a béna de 100-150 lányt tuti likeoltam (tinder,badoo,twoo,jingle,love.hu,jaumo) illetve probáltam kapcsolatba lépni de valahogy semmi visszajelzést nem kaptam még (nem össze vissza likeoltam őket hanem alaposan megnéztem a profilukat) azért fontos nekem mert alapbol nehezen ismerkedős tipus vagyok és sok ember mondta hogy nekik ezek az oldalak beváltak de nekem még semmi visszajelzés nincsen2016. júl. 2. 13:49
1/8 anonim válasza:
A lájkolás egy totál felszínes dolog.Ha ezt teszed,már akkor kiállítasz magadról egy szegénységi bizonyítványt.Másfelől meg sokan csak unalomból regisztrálnak ilyen oldalakra,de nem akarnak ismerkedni.Naplót írogatnak vagy csak arra használják az oldalt,hogy visszajelzést kapjanak-begyűjtsék a dicséreteket.
2/8 A kérdező kommentje:
Likeolás alatt ugy értem ahogy az oldal érti szóval ilyen jelzés számára hogy ismerkedni akarok vele ugy értem a likeot
2016. júl. 2. 14:12
3/8 anonim válasza:
Szerintem előbe kéne próbálkozni:)
4/8 A kérdező kommentje:
hát ezt igy hosszú elmondani de élőben meg szinte sehol nem tudok
2016. júl. 2. 14:25
5/8 anonim válasza:
Love.hu? Jó ég, örülök annak, hogy még sosem hallottam róla.
Ezeknél a szaroknál még az AnoTalk is hasznosabb... és ezzel most sokat mondtam.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor létszíves írjatok valami olyan oldalt ami nem csak pénz lehuzzás és tényleg vannak rajta aktív felhasználok mert mindenki mond mindent de jót sehol se találok
2016. júl. 2. 14:38
7/8 anonim válasza:
Elittárs?De oda csak akkor regisztrálj ha komolyan gondolod a társkeresést.Ezen valós emberek vannak es ráadásul igényesek is.Na hajrá!:)#2-es vagyok.
8/8 A kérdező kommentje:
hát köszi de ez sem jött be megint csak a pénzt akarja lehuzni rólam az egész és most komolyan azért fizesekk hogy a képeket lássam hát ez egy nagy baromság
2016. júl. 2. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!