Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mondjam meg neki?

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Van három "barátnőm" már lassan 3 éve. Az egyikkel nagyon jól kijövök, a másikkal viszont, mostanában nagyon nem. A harmadik pedig átpártolt egy másik baráti körhöz (eleinte nagyon dühös voltam rá de mostmár nagyon is megértem) Szóval az elmúlt évben egészen szeptembertől idáig ez a barátnőm (akit mostmár nagyon nem tűrök) folyamatosan az idegeimet tépte. Elősször is akkora egója lett mint az Empire State Building. Mindig levagyunk hurrogva és mindig neki van igaza. Minden szavamba beleköt és ha már nem tudja tovább hitegetni hogy akkor is neki van igaza akkor lerendezi egy JÓL VAN NA beszólásaal. Egyszóval kibírhatatlanná vált. Egyszer eggyik osztálytársam megkért hogy rajzoljak neki valamit rajzra (úgy tartja az osztály hogy jól rajzolok pedig amúgy nem :'D ). Erre jön a barátnőm hogy majd ő megcsinálja. Mindenben leakar körözni. Járok íjászatra és ott is mindig ez megy. Az a barátnőm aki átment egy másik baráti körbe ugyan ezért ment át mert nem bírta idegileg ezt a csajt. De már én sem. Sokat beszélek még ezzel a barátnőmmel és mondja hogyha már nekem is végleg elpattanna az agyam nála akkor szívesen fogadnak. Na eljött ez a nap. Viszont nem tudom hogyan mondjam meg ennek a csajnak hogy akkor ennyi volt. Mert nem akarom megbántani (bármennyire is szeretném)

2016. júl. 3. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs mese, őszintén meg kell mondanod neki, mi a helyzet. Ő (ahogy nekem tűnik) a kisebbségi komplexusát kompenzálja ezzel. Segíthetsz rajta, de ez csak úgy működik, ha ő is belátja a dolgokat és meg akar változni. Minden csak rajta múlik. Ha meg makacsan tagad és ellenáll, hogy ő nem hibás, vele nincs semmi baj, akkor nincs mit tenni. Hagyd el. Idővel csak tanul belőle.
2016. júl. 3. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszéld meg vele a dolgokat. Mondd el neki, hogy megváltozott és nem az ő javára és, hogy ez miatt eléggé unszimpatikussá vált számodra. Közöld vele a dolgokat, amik idegesítenek és lehet megtudjátok beszélni, ugyanis van, hogy észre sem veszi a másik, hogy amit csinál az nem feltétlenül jófejség, mégha ő annak is látja.
2016. júl. 3. 14:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat! :) Csak attól félek hogyha megmondom neki hogy változott és nem a jó irányba, akkor magára veszi és nem lehet vele beszélgetni. :/
2016. júl. 3. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!