Legyek velük őszinte?
Figyelt kérdés
Facen akár hányszor beszélek pár internetes barátnőmnél, illetve osztálytársammal. Azt írja ki, hogy "fent vannak" vagy éppen kikapcsolják a chatet és azt hogy "1 perce volt aktív" Eltelik 15 perc, folyamatosan nézem, hogy mikor irnak vissza, főleg ha nagyon fontos, és mindig azt írja ki, hogy "1 perce volt aktív" Bezzeg én egyszerre visszaírok, nem hagyom csak úgy ott a chatfejét, mint ők azzal a tipikus'ja tudom hogy írtál de nincs kedvem hozzád, na majd később visszairok". Szerintetek meg mondjam nekik, hogy na ez már rohadt idegesítő, vagy hagyjam a fenébe és viselkedjek én is velük így?2017. ápr. 14. 19:51
1/4 Linó03 válasza:
Ha többen vannak, én kipróbálnám mindkét megoldást :D
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen vannak 4-en akiknél ezt vettem észre..
2017. ápr. 14. 20:13
3/4 anonim válasza:
Az eszedbe sem jut, hogy lehet fontosabb dolguk, mint egyből ugrani és írni?
Egyébként inkább beszélj velük. Ez a "ha ő így, akkor én is" viselkedés nem megoldás.
4/4 A kérdező kommentje:
De eszembe jut. De ha vissza írnak fél óra után, ha megkérdezem tőlük esetleg, hogy mit csinálnak, akkor "ja semmi fekszem és teló te? "
2017. ápr. 14. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!