Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Igaz, hogy 22 évesen nem...

Igaz, hogy 22 évesen nem találok barátokat, de egy ismerőstől ezek a szavak rengetek erőt adtak nekem. "Te voltál emberileg a legrokonszenvesebb. " Már csak az a kérdés, ha én tisztelek mindenkit és ezt gondolják rólam, akkor mégis mi a gond velem?

Figyelt kérdés
Nem találom a helyem, még most sem.

2017. nov. 15. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
tényleg jó barát tudsz lenni? és haverkodnék veled! DE semmi sex vagy ilyesmi hetero vagyok!!!! szóval félre ne értsd.
2017. nov. 15. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Írd le nekem a történetedet! Nekem sincsenek barátaim. 25f
2017. nov. 16. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek az nagyon gáz emberileg ha a barátom miost ünnepli az apja halálának évfordulóját és beszéddel is készült, és nagyon örül hogy meghalt az öreg?

elvileg mindenki szerette de a barétom szerint csak megjátszotta magát és egy szar ember volt aki megérdemelte a halált.

SOS! Mégis, mi tévő legyek?

Próbálom röviden összefoglalni a lényeget. Van egy lány, akit már több mint 9 éve ismerek, végig jóba voltunk, az utóbbi bő másfél évben pedig majdnem a legjobb barátokká váltunk, bevallom, én belé is szerettem. Eddig sem volt teljesen zökkenőmentes dolog, tudjátok, a...

Mégis mit lehet csinálni egy ilyen "baráttal"?

Nagy vonalakban: páromnak van egy haverja, aki mindenáron szét próbál minket szakítani, vagy legalábbis összeugrasztani. Az ő jó kapcsolatuk mondhatni törhetetlen, én viszont beleőrülök a folytonos vitákba miatta. Aki kíváncsi a részletekre, privátban leírom. 21/L

Visszaszerezném a helyemet egy bandában de mégis hogyan csináljam?

7.osztályba járok, és év eleje óta az egyik osztálytársam konkrétan elfoglalta a helyemet a megszokott bandámban. Lány vagyok és a haveri társaság az 4fiúból és 1-2lányból állt az egyik mindig én voltam. De most ahogyan elkezdett kivágottabb pólókat hordani úgy...

Szerintetek emberileg elfogadható, hogy szinte mindent megtettem a (volt) barátnőmért, ám ő mégis szakított, mitöbb ki is törölt az ismerősei közül?

Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ezek szerint egy 10 hónapos ismeretség kevesebbet jelent neki, mint olyan emberek, akiket szinte egyáltalán nem is ismer, illetve életében egyetlen szót sem váltott velük. Próbáltam megkérdezni tőle, hogy mégis mivel érdemeltem ki,...

Ha emberileg 0 vagyok, akkor mégis hogyhogy szerelmes belém?

Én már komolyan kezdem azt gondolni, hogy a lány nem is belém szerelmes, csak miattam szerelmes. Mert én elég kiállhatatlan, gyerekes kis pocs vagyok, de mégis szerelmes belém (szétmentünk fél év után, mert nem szerettem). Én komolyan mondom jobban örülnék neki, ha...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!