Tényleg igénytelen vagyok, ha nyáron sem borotválom a hónaljamat?
Figyelt kérdés
Kipirosodik, és viszket.2016. júl. 2. 15:51
3/23 anonim válasza:
Ez egy baromság. Attól, hogy nem borotválod, még lehetsz igényes. Akkor számít valaki igénytelennek, amikor egyáltalán nem foglalkozik magával pl. zsíros, korpás haj, sárga fogak, büdös száj, koszos ruhák, és még sorolhatnám. Nem egy dolgon fog múlni az igényességed.
4/23 anonim válasza:
Nem egy dolgon fog múlni az igénytelenség? :D Ekkora ökörséget is rég hallottam.
5/23 anonim válasza:
Nem, ha neked így jó, akkor nyugodtan hagyd meg. :)
6/23 anonim válasza:
Amúgy igen, meghagyhatod, szó se volt róla hogy ne hagyhatná meg. Csak azért buszon ne üljön le mellém, én nem szívesen szagolnám.
7/23 anonim válasza:
nem, de nem szép látvány.
egyébként ha vizesen csinálod, rajta hab és jó fajta borotva,akkor nem szabadna kipirosodnia meg viszeketni.
8/23 A kérdező kommentje:
A férfiak kb 7
0%-a nem borotvalja
2016. júl. 2. 16:19
9/23 anonim válasza:
Nôként ja.
Férfiként szerencsére még nem.
10/23 anonim válasza:
ha az, akkor örömmel vagyok igénytelen, minthogy a birkacsordát kövessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!