Baratsagtalan + bunko magyarok..?
Becsben elek + dolgozok reg ota.
Egy kollegam nyaralt Budapesten es teljesen meg volt lepodve.
Elment bevasarolni egy par Bevasarloközpontba (szokasos boltok...Bershka, HundM, stb., Tesco, Roni ABC....) utazott a buszon (itt a buszsofor) a boltokban a penztarosok...mind mind mind rossz kedvu, lenezo, bunkok voltak vele.
De nem mert kulfoldi, meg sem szolalt meg csak sorban allt es pl latta hogy milyen flegmak az elotte levovel es aztan vele is.
Per pillanat enis otthon vagyok Pesten, csalad latogatoban, es most tunik fel nekem is...tenyleg elegge felgmak, bunkok (lettek?) az emberek plane ebben a munkakörben.
Ti is igy erzitek? Miert van ez igy?
Hozza teszem , nem, nem vagyok bunko, gazdag kinnt dolgozo akarki...teljesen atlagosan nezek ki es elek..
kedves 10es eleg egy szimpla atlagot vonni.
Bemesz 3 boltba egy masik orszagban bemesz 3 boltba ebben az orszagban.
Utazol parszor a buszon egy masik orszagban utazol a parszor a buszon ebben az orszagban.
Csak ehhez utazni kell es latni a vilagot ;)
Ha külföldiek után magyarokkal beszélek, néhány dolog azonnal feltűnik:
- a magyarok indokalatlan beképzeltsége, saját képességek túlértékelése
-értethetlen bunkósága, "levezetem a frusztrációm idegeneken" mentalitása
- a magyarok többsége egy külföldinél szerényebb képességekkel rendelkezik
- a magyarok többségének óvodás, gyerekes személyisége: a problémákkal való szembenézés helyett sértődés, bunkózás, kifogáskeresés, másokra mutogatás stb.
Én főleg Aldiba járok, de már ott is van pár flegma huszonéves kasszás. Nem tudsz mit tenni, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!