Lehet olyan hogy valakinek simán szadista vagy mazochista hajlamai vannak és NEM szexuális értelemben, hanem simán? 19L
20 Hogy jön ide a munkahely?
Ha a főnök taperol az zaklatás minimum, aki tűri annak előbb-utóbb mást is "engedni kell", különben kirúgják.Persze ha "tűr" akkor is repül csak később.
"De mint a kérdező, ezt pl. lehet, hogy meg is teheti mert mindent megcsinálnak helyette, megvesznek mindent helyette, talán valahogy elviseli a munkahelyét...talán.
Az is egy lehetőség, hogy mindenki mindent elnézett eddig a kérdezőnek."
Ezt hogyan érted? Mert ha úgy, hogy nem dolgozik, attól még érinthetik.A főnök pl.vagy a zaklató kétlem, hogy mások előtt akarná intézni, inkább elhívja valahová, vagy ott marasztalja, mikor mindenki elment.
Mit kell elnézni a kérdezőnek???
Én az utolsó 2 hozzászólásaidat olvastam el.
Azok alapján viszont ellentéte vagy annak amit a fő kérdésedben írtál.
Kb. mint 2 különböző személy
Én is kerülöm a szexet, a szadista nők viszont nagyon vonzanak. És bár olyankor föláll, de jobban szeretem, ha nem kell megdugni a lányt. Ugyanakkor ha látok egy mellet, inkább egy taslit adnék neki, meg csipesz után nyúlnék, mintsem csókolgassam.
Kerdező, szívssen beszélgetnék veled.
Igen.
Az embernek van természetes szadizmusa.
Ugyanis annélkül nem lehetne vadászni, nyúzni, kibelezni, darabolni és sütni-főzni.
Egy normális háziasszony is megfogja a csirkét, elvágja a torkát, kopaszt belez és pörköltet főz.
Ha nem tudja megcsinálni akkor életre alkalmatlan.
És ez a minennapi szadizmus.
Ennél többre viszont nincs szüksége egy embernek.
Érdekes tény, hogy voltak ismerőseim akiknél a feleség kiidegelte a férjét rendszeresen amíg meg nem verte.
És még sírt is anyámnak a barátnőja, hogy biztos megcsalja a férje mert már hónapok óta nem verte meg.
És ez a mazohizmus ami igényli egy szadista tevékenységét saját magán mindíg párban jár.
Szóval ez kicsit átértékeli a nők idegesítő tulajdonságait.
28-as, igen, valóban lehet olyan, hogy valaki szándékosan provokálja ki. Ezt a tulajdonságot angolul "brat"-nak hívják a BDSM-ben, ez ment át a magyar BDSM-es köztudatba is.
Ahogy írod, az ilyen kiprovokálónak tényleg olyan kell, aki az ő másik oldala.
Valaki ezt szereti és elfogadja, míg más nem, szóval itt is a zsáknak meg kell találnia a foltját és akkor harmónia lesz.
De vigyázni kell, mert ha olyannal csinálják aki nem érti vagy nem vevő rá, ott már gondok lesznek és nem fog működni, akár szimpla bántalmazásba is átmehet. A bántalmazás viszont tilos a BDSM-ben, mert nem kölcsönös beleegyezésen alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!